SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Corespondenţă din Paris » Idolul de pe Champs Elysées » Simona Halep a ajuns în Franţa şi a împărţit autografe alături de Ana Ivanovici şi Andy Murray

Britanicul Murray şi Halep la treabă: semnează autografe pe mingi uriaşe şi pe poze +5   FOTO
Britanicul Murray şi Halep la treabă: semnează autografe pe mingi uriaşe şi pe poze

Articol de - Publicat joi, 22 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 22 mai 2014 00:07

Românca a fost aclamată de sute de fani la o acţiune a sponsorului tehnic al jucătoarei, Adidas, înainte de startul celui mai drag turneu al acesteia, Roland Garros, care începe duminică.

Simona Halep este cunoscută în capitala Franţei. Lumea sportului parizian o ştie pe românca născută la Constanţa. Cu trei zile înaintea startului meciurilor de pe tabloul principal de la Roland Garros, Parisul e împînzit cu afişe ce anunţă începerea celui mai mare turneu pe zgură, iar vedetele de la fileu au început deja să sosească în capitala Franţei.

"Am revenit la Paris pentru că aici mă simt cel mai bine. Sînt în formă maximă, nu mai am nici un fel de problemă, iar asta mă motivează foarte mult. Nici nu-mi vine să cred cîtă lume mă opreşte şi-mi cere cîte un autograf sau să facem o poză. E o senzaţie unică să fii în vîrful clasamentului mondial. Sînt foarte fericită că o am alături de mine şi pe mama mea, care mă va ajuta pe toată durata turneului", spune Simona.

Întrerupîndu-se cîteva minute dintr-un interviu pentru televiziune, Ana Ivanovici o salută înainte de a pleca de la eveniment pe Simona şi-i urează un turneu perfect: "Simona este o jucătoare fenomenală, care a crescut foarte mult în ultima vreme şi cu siguranţă are în faţă un viitor senzaţional. Sorana mi-a povestit de Simona multe lucruri, am şi jucat cu ea la Bucureşti în FED Cup şi mi-am dat seama că este un sportiv de mare valoare".

La evenimentul din centrul Parisului au participat peste 500 de persoane, iar magazinul Adidas părea neîncăpător. Nu doar fanii au venit să o vadă şi să ia un autograf de la Simona, dar şi jurnaliştii francezi. Ea n-a refuzat pe nimeni şi a stat la discuţii cu presa franceză: "Am avut ceva probleme la ultimul meu turneu de la Roma, am preferat să abandonez atunci ca să pot să joc aici aşa cum am făcut-o atunci cînd am cîştigat primul meu titlu la junioare. Parisul este un oraş pe care-l iubesc, unde mă simt foarte bine şi pot să vă promit că voi da totul pentru a ajunge cît mai departe. Nu vreau să mă gîndesc unde mă voi opri, important e să trec de primele meciuri", a încheiat ea.

"Românilor le cer să mă susţină aşa cum au făcut-o şi pînă acum, iar eu de fiecare dată voi încerca să îi răsplătesc prin rezultatele mele" (Simona Halep)

* Deplasare organizată de Adidas România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dash.berlin
dash.berlin  •  27 Mai 2014, 00:03

In sfarsit avem si noi o tenismana cu adevarat valoroasa. Mult succes la Roland Garos !

williamfaulkner
williamfaulkner  •  23 Mai 2014, 12:05

Ia uitati, azi e si pe CNN: ://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/sports/2014/05/22/spc-open-court-simona-halep.cnn.html P.S. Amandoua fetele sunt foarte frumoase, si Simona, si Sandra Izbasa.

williamfaulkner
williamfaulkner  •  22 Mai 2014, 15:45

Parca mai ieri jeleati pe aici ca nu e Simona destul de mediatizata... Cand ea saraca nu stie cum sa mai scape de atatea solicitari din toate partile.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează