SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Corespondenţă din Paris » Trofeul cel mai frumos Simona şi-a amenajat o vitrină mare în Bucureşti

Simona Halep ridicînd trofeul
Simona Halep ridicînd trofeul

Articol de - Publicat duminica, 08 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 07 iunie 2014 23:34

"O să-l pun undeva unde să-l văd în fiecare zi", a spus ea despre trofeul de finalistă la Roland Garros.

Finaliştii de la Roland Garros primesc o frumoasă tavă de argint, nu o cupă, precum cea a învingătorilor. Totuşi, pentru Simona Halep, aceasta este acum cel mai frumos trofeu. "Încă nu ştiu unde o să-l aşez exact, dar va fi într-un loc în care să-l văd mereu, să-mi pice ochii pe el", a spus ea, rîzînd.

"Am o vitrină mare în apartamentul meu din Bucureşti, iar el o să stea acolo, cît mai în faţă. Primul lucru pe care îl fac, cînd mă trezesc dimineaţa, e să-mi privesc trofeele. Ele îmi dau impulsul să muncesc, îmi dau energie şi siguranţa că fac bine ceea ce fac. Aşa că cel de la Roland Garros va sta la vedere în următoarea perioadă", a precizat Simona.

Ea a spus şi că s-a gîndit ieri la titlul cucerit aici în 2008, la juniori. "Mereu mă întorc la acel moment. E o amintire foarte dragă, mi-am realizat atunci visul de a cîştiga la Paris şi sper să-l ating şi la senioare", a dezvăluit ea.

Halep: "Nu ştiu ce e un selfie!"
Înainte de finala de ieri, Simona Halep a fost invitata emisiunii Outside the Ball, în cadrul căreia a vorbit despre partenerul ideal la un joc la dublu, despre actorii săi preferaţi şi despre ceea ce face atunci cînd nu joacă tenis.

La sfîrşitul interviului, gazda emisiunii a întrebat-o pe româncă dacă vrea să facă împreună cu ea un "selfie". Halep a răspuns surprinsă că "Nu ştiu ce este un selfie!".

Pentru Simona, partenerul ideal la un joc la dublu e Ilie Năstase pentru că este primul român lider mondial, actorii săi preferaţi sînt Gerard Butler şi Richard Gere, iar în timpul liber îi place să iasă în oraş cu prietenii, să meargă la cumpărături şi să asculte muzică.

Bild: "Ţiriac îi striga sfaturi"
Trimisul tabloidului german Bild la finala de la Paris a scris că Ion Ţiriac s-a implicat în meciul Simonei mai mult decît un fan: "Deseori i-a strigat sfaturi". De asemenea, jurnalistul a remarcat că "cea mai mare parte a celor 15.000 de spectatori au fost de partea româncei".

2 meciuri din ultimele 12 disputate în trei seturi pe zgură a pierdut Simona, ambele în faţa Mariei Şarapova

"Cu siguranţă o să-mi cumpăr ceva mare, ceva special, care să-mi aducă aminte de prima mea finală de Mare Şlem. Încă nu m-am gîndit ce va fi!" (Simona Halep)

"Este cea mai dură finală pe care am jucat-o. O felicit pe Simona, a făcut un joc foarte bun. Nu-mi vine să cred. Acum 7-8 ani nu îmi imaginam că voi cîştiga două trofee la Roland Garros" (Maria Şarapova)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
patopato
patopato  •  08 Iunie 2014, 14:25
Postat de cocodoro pe 08 Iunie 2014, 10:07

habar nu are sa vb machidoanca romaneste dar englush? selfie e a face singur o poza !

Javra suge-o! Comentariul tău...

infos
infos  •  08 Iunie 2014, 13:35
Postat de cocodoro pe 08 Iunie 2014, 10:07

habar nu are sa vb machidoanca romaneste dar englush? selfie e a face singur o poza !

dar tu ai impresia ca e in romana ce ne scrii? Daca as avea o putere ti-as sparge degetele alea de cocalar bàsit, bagator in seama si atarnator pe nervii nostri.

vladutz13
vladutz13  •  08 Iunie 2014, 11:10
Postat de cocodoro pe 08 Iunie 2014, 10:07

habar nu are sa vb machidoanca romaneste dar englush? selfie e a face singur o poza !

Da, daca te duci in dex-ul lor nu o sa gasesti selfie acolo. Faptul ca nu stie ce inseamna, ar trebui sa te faca sa o iubesti si mai mult, arata ca nu sta absolut deloc pe retele de socializare, pe chestii d-astea cool.... ea isi vede de treaba ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează