SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Corespondenţă din Singapore » Schimbă antrenorul? Contractul Simonei Halep cu Wim Fissette s-a încheiat

Wim Fissette și Simona Halep într-o distracție cu zîmbetul pe buze
Wim Fissette și Simona Halep într-o distracție cu zîmbetul pe buze

Articol de - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 23:15

Simona Halep şi Wim Fissette şi-au încheiat colaborarea, românca va decide după vacanţă dacă îi va reînnoi contractul belgianului sau va alege un alt tehnician.

Simona şi Wim Fissette s-au cunoscut în luna ianuarie, la Paris. Managerul său, Virginia Ruzici, l-a ales pe belgian după ce şi-a consultat notiţele de comentatoare şi a vorbit cu Simona. La al doilea turneu împreună, la Doha, Simona a cîştigat trofeul.

Iniţial, a fost o înţelegere de probă, care dura pînă după Roland Garros. În urma rezultatelor, de comun acord, Wim şi Simona au decis să meargă împreună pînă la finalul anului.

La Turneul Campioanelor, Simona l-a luat ca al doilea antrenor şi pe Daniel Dobre, cel care a ajutat-o de mai multe ori cu pregătirea cînd se afla în ţară.

Dobre a antrenat-o în trecut pe Alexandra Dulgheru, pe care a dus-o de două ori spre trofeul de la Varşovia, turneu de categorie Premier. Simona l-ar putea alege pe el pentru 2015.

Ea a spus ieri că încă nu ştie ce va fi. "Voi lua decizii aşa cum voi simţi, aşa cum am făcut întotdeauna. Şi în ceea ce priveşte antrenorul, şi cariera mea, şi pentru a progresa", a spus Simona.

"Sînt foarte mîndru de turneul reuşit de Simona la Singapore şi de întregul său sezon. Multe rezultate mari şi multe momnete fericite petrecute în echipă. E timp pentru vacanţă acum" (Wim Fissette pe Twitter)

De cine sînt antrenate primele cinci jucătoare ale lumii:
1. Serena Williams- Patrick Mouratoglou (Franţa)
2. Maria Şarapova - Sven Groeneveld (Germania)
3. Simona Halep- Wim Fissette (Belgia)
4. Petra Kvitova - David Kotyza (Cehia)
5. Ana Ivanovici - Dejan Petrovici (Serbia)

ALTE ŞTIRI DESPRE SIMONA:

Încheie pe trei
Simona Halep va încheia anul acesta pe poziţia a treia în clasamentul mondial. De azi, ea o va depăşi în clasamentul mondial pe Petra Kvitova. Românca a început anul pe poziţia a 11-a mondială şi avea ca obiectiv menţinerea în Top 20. Însă rezultatele i-au depăşit aşteptările şi încheie anul pe podium, după ce a petrecut opt săptămîni ca a doua jucătoare a lumii. Ea este depăşită în clasamentul de final al anului de Serena Williams şi Maria Şarapova.

Se întoarce azi
Simona Halep se va întoarce azi în România. A plecat din Singapore la 4 dimineaţa şi va ajunge la 12:30. Ea va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, unde va susţine o conferinţă de presă.

"Mă bucur să aud că sînt lăudată"
Billie Jean King, deţinătoare a 12 trofee de Mare Şlem, a spus în urmă cu cîteva zile că atunci cînd a văzut-o prima oară pe Simona Halep a ştiut că urmăreşte o campioană. "Mă bucur cînd aud astfel de vorbe de la personalităţi ale tenisului. E important să aud lucruri bune despre mine. Sînt încă tînără. Trebuie să îmbunătăţesc multe aspecte ale jocului meu şi să cîştig mai multe meciuri, mai multe titluri dacă pot. Aşa că vreau să merg în continuare pe drumul meu, să muncesc la fel de mult ca să ajung să fiu o campioană într-o bună zi. Vom vedea dacă e posibil", a spus Simona.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
cosminracila
cosminracila  •  28 Octombrie 2014, 02:59

ar fi o mare greseala sa se desparta de acest belgian Finetti!A reusit sa treaca intr-o alta clasa in acest an.Sper sa judece cu capul nu cu picioarele.Un antrenor roman ar face-o sa piarda progresul facut in acest an.

realrapid
realrapid  •  27 Octombrie 2014, 22:15
Postat de redknapp pe 27 Octombrie 2014, 19:17

Sa o pretuim asa cum trebuie. Sunt unii care vor arunca cu pietre. Noi, cei care stim sa-i apreciem meritele, sa fim alaturi de ea. Este nestemata sportului romanesc. Sunt sigur ca ne va mai oferi multe momente de bucurie.

cine arunca cu pietre ,eu nu cred ca exista astfel de persoane mai ales romani,iar daca exista inseamna ca sunt rau-intentionati,trebuie sa ne mandrim ca avem asemenea sportivi si sa-i sustinem cat de mult putem,FELICITARI SI SUCCES SIMONA !

redknapp
redknapp  •  27 Octombrie 2014, 19:17

Sa o pretuim asa cum trebuie. Sunt unii care vor arunca cu pietre. Noi, cei care stim sa-i apreciem meritele, sa fim alaturi de ea. Este nestemata sportului romanesc. Sunt sigur ca ne va mai oferi multe momente de bucurie.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează