SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Cu bîta în tenis » Copiii plătesc poliţele

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 aprilie 2011 23:53

Ruxandra Dragomir, şefa FR Tenis, îşi pedepseşte contestatarii suspendîndu-le ori retrăgîndu-le licenţele pentru turneele rezervate copiilor

În acest an, sezonul competiţional al FR Tenis va fi unul mult mai rarefiat pentru cei mai mici dintre practicanţii acestui sport. Pe lîngă cele 15 turnee "futures", vor dispărea încă 12, dintre cele care urmau să fie organizate de cluburile din România. Este o consecinţă a "cruciadei" pe care preşedintele federaţiei, Ruxandra Dragomir, o duce împotriva celor pe care consideră că "joacă" în tabăra celor ce o contestă.


"Inamicul" Ursuleanu
De curînd, clubul Livone din Bucureşti, condus de Liviu Ursuleanu, unul dintre cei 3 vicepreşedinţi demişi în aprile 2010, a fost înştiinţat că i s-a suspendat licenţa pentru organizarea celor trei turnee de copii pentru 2011. Motivul? A dat în judecată FR Tenis şi decizia este valabilă "pînă la stingerea litigiilor juridice". Conform Statutului FR Tenis, astfel de hotărîri pot fi luate doar în Comitetul Director. Care, din aprilie 2010, nu mai există! Din 5 membri, cei 3 vicepreşedinţi au fost demişi, iar Ruxandra Dragomir conduce practic singură, secondată de Ciprian Porumb, singurul supravieţuitor din Comitetul Director. În momentul stabilirii calendarului pe 2011, turneele pe care urma să le organizeze Livone Tenis Club au fost aprobate, deşi litigiile în instanţă erau pe rol!

"Ruxandra s-a răzbunat acum fiindcă aş fi boicotat Adunarea Generală din martie. Dar aşa nu dă în mine, ci în tenis şi în copii!"
Liviu Ursuleanu, preşedinte Livone Tenis Club Ilie Năstase

Ai absenţă, n-ai licenţă
Situaţia nu e singulară. Pentru că preşedinţii lor au întîrziat la Adunarea Generală din noiembrie 2010, fapt văzut de Dragomir ca un boicot, grupările Prim Club (Bucureşti) şi Club Sportiv Tenis Profi (Arad) Profi au fost "deposedate" de turneele pe care le organizau în fiecare an. Primul avea două, celălalt 7, dintre care o parte internaţionale.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
stancuvlad
stancuvlad  •  06 Aprilie 2011, 16:41

perfect spus cataratoru Ce copii, ce viitor, ce tenis? Pai asta e important? Important e sa isi perieze ei din conducere orgoliile. Da`i n.aiba de copii

sebyy
sebyy  •  06 Aprilie 2011, 10:41

scz pt ca am mai mancat niste litere

sebyy
sebyy  •  06 Aprilie 2011, 10:40

NU AM NIMIK CU RESPECTIVA PERSANA CARE CONDUCE TENISUL DAR PROSTIA SI IDIOTZENIA SE PLATESTE.ASA CA AR TREBUI CA DOAMNA,DOMNISOARA,SA ISI DE-A DEMISIA PT CA DIN CAUZA UNOR PERSOANE INCOMPETENTE CA EA NU PROGRESAN NOI IN SPORT.ASA CA LASA-NE RALUCA.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close