SPORTURI  »  TENIS  »  RAPID

VIDEO + FOTO „Uite că mai pierde și Rapid” » Daniel Niculae și Vasile Maftei, înfrângere la cupa organizată de Șucu

Daniel Niculae și Vasile Maftei, pe terenul de tenis +6   FOTO
Daniel Niculae și Vasile Maftei, pe terenul de tenis

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2022 15:37 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 18:16

Daniel Niculae (39 de ani) și Vasile Maftei (41 de ani) au făcut echipă la tenis și au pierdut în fața lui Lukasz Szukala și Ciprian Zah, la competiția organizată de Dan Șucu.

Cupa „Dan Dan” este o competiție organizată de acționarul Rapidului pentru fiul său cel mare, Dan (16 ani). Omul de afaceri mai are un fiu, Andrei, în vârstă de 14 ani.

Competiția a fost la a 17-a ediție în acest an, iar în cadrul ei au jucat Lukasz Szukala (fostul fundaș de la FCSB) împreună cu prietenul său Ciprian Zah, împotriva lui Vasile Maftei, șeful Academiei Rapid, și Daniel Niculae, președintele giuleștenilor.

+2 FOTO

Lukasz Szukala: „Intenționez să intru în antrenorat”

Lukasz Szukala (38 de ani), fostul fundaș de la FCSB din perioada 2012-2015 s-a stabilit în România, unde își petrece timpul alături de soția sa, Raluca Hogyes, fostă prezentatoare a știrilor Digi Sport, și de fiul său, Boris, în vârstă de 2 ani și 8 luni.

„Deocamdată mă relaxez, stau mai mult cu familia, sunt aici în România cu copilul și soția, joc tenis. Intenționez să încep o carieră în antrenorat, dar în Germania o să fac școala.

Vreau să încep de jos, să iau licenta A și B, să antrenez copii și juniori. Azi a fost o zi super bună, l-am dus pe băiat la grădiniță și am bătut și Rapidul”, a declarat Lucasz Szukala pentru GSP.

Steaua a bătut Rapid la tenis. Uite că mai pierde și Rapid 😀”, a încheiat Lukasz, glumind.

Fiul lui Dan Șucu, contract de profesionist cu Rapidul

Dan Matei Șucu (16 ani), fiul investitorului de la Rapid, a semnat primul contract de profesionist. Va evolua la formația U17 a giuleștenilor, antrenată de Octavian Chihaia.

Dan Matei Șucu
Rareș Gal, Octavian Chihaia și Dan Matei Șucu (de la stânga la dreapta)
Rareș Gal, Vasile Maftei și Dan Matei Șucu (de la stânga la dreapta)
Rareș Gal, Daniel Niculae și Dan Matei Șucu (de la stânga la dreapta)
Robert Gal

Dan Matei Șucu evoluează de mai mult timp la grupele de juniori ale Rapidului, fiind unul dintre motivele pentru care omul de afaceri a decis să investească la gruparea giuleșteană. Astăzi, el a devenit profesionist cu acte în regulă.

În 2021, în momentul în care a acceptat implicarea în emisiunea „Imperiul Leilor”, Dan Șucu dezvăluia: „Băieții mei m-au provocat. Unul vrea să fie fotbalist, iar celălalt vrea să fie investitor la bursă”.

Citește și:

Rapid, supertransfer în ultima zi de mercato. A trecut pe la Inter Milano și acum a ajuns în Giulești

Patronul Rapidului, încântat de ce a văzut cu Voluntari: „Puteam da mult mai multe goluri, am avut ocazii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Chess
Chess  •  07 Septembrie 2022, 07:50

Lipsa lui Crepulia s-a vazut....Voluntari nu a avut un sut pe poarta!

Chess
Chess  •  05 Septembrie 2022, 19:41

Toata lumea fierbe in ultimile zile cand se efectueaza transferuri si Niculae joaca tenis ! Pune mana la treaba Niculae, daca nu, lasa-l pe Coman !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează