SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill, dezvăluiri de ultimă oră în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Au găsit sursa, urmează audierea. O persoană nu și-a făcut treaba, să își asume!”

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 18:27 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 18:47

Darren Cahill (57 de ani) spune că Simona Halep (31 de ani, 15 WTA) își va expune apărarea în cazul de dopaj în luna februarie. Antrenorul australian e sigur că sportiva din Constanța este nevinovată. 

Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona Halep a trăit cele mai frumoase momente din carieră, a sărit încă o dată în sprijinul dublei campioane de Grand Slam. Australianul o consideră nevinovată și cere ca cineva să își asume greșeala făcută în cazul de dopaj. 

Darren Cahill: „Halep e nevinovată! Cineva să își asume responsabilitatea”

„Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată din cauza experiențelor prin care trece. Nu am prea multe noutăți. Din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul. 

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut. 

Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său. Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit.

Îi urez baftă. E adevărat că sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pentru greșeala asta. Să sperăm că nu va fi mare pedeapsa, vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. 

Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba. Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, deoarece știm că Simona nu a fost vinovată. Sperăm să o revedem pe teren cât mai curând,” a spus Darren Cahill, în podcast-ul „The Big Deal”, citat de sport.ro.

VIDEO. Ion Țiriac, despre cazul Halep: „Avocații ei sunt lenți!”

Citește și alte știri din tenis: 

Criză de nervi nemaivăzută pe terenul de tenis: a distrus 3 rachete în 30 de secunde!
INCIDENT
Criză de nervi nemaivăzută pe terenul de tenis: a distrus 3 rachete în 30 de secunde!
Sorana Cîrstea, învinsă de Marta Kostyuk la Abu Dhabi » Înfrângere în decisiv, după o bătălie de trei seturi
WTA ABU DHABI
Sorana Cîrstea, învinsă de Marta Kostyuk la Abu Dhabi » Înfrângere în decisiv, după o bătălie de trei seturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
267890
267890  •  13 Februarie 2023, 08:52

Ce frumos e tenisul fără Halep!

Trandafir
Trandafir  •  11 Februarie 2023, 08:08

Foarte frumos din partea lui Darren ! Un prieten adevarat. Mare caracter.

Freyya
Freyya  •  10 Februarie 2023, 16:09
Postat de stelu pe 09 Februarie 2023, 18:48

auzi... mancare sau suplimente!?! eu stiu ca asta cu care a fost prinsa e un medicament cu uz foarte restrans, n-are ce sa caute pe toate drumurile.

pacalesc si ei un Dorel-doi

Vezi toate comentariile (17)
Comentează