SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

David Nalbandian, Serena Williams şi Dinara Safina nu vor evolua la Roland Garros

David Nalbandian
David Nalbandian

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 21:02

Organizatorii celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului au anunţat astăzi jucătorii care vor beneficia de wild-card-uri la Roland Garros.

Ca urmare a înţelegerilor cu Federaţiile Australiană şi Americană, Tim Smyczek (SUA), Bernard Tomici (Australia), respectiv Irina Falconi (SUA) şi Casey Dellacqua (Australia) au primit invitaţii la Open-ul francez.

Celelalte wild-card-uri au fost împărţite unor tenismeni francezi. Astfel, norocoşii participanţi se numesc Arnaud Clément, Benoît Paire, Maxime Teixeira, Edouard Roger-Vasselin, Guillaume Rufin şi Vincent Millot - în întrecerea masculină, respectiv Pauline Parmentier, Caroline Garcia, Kristina Mladenovic, Iryna Brémond şi Stéphanie Foretz-Gacon - la feminin.

Cine nu va participa
Argentinianul este cel mai bine clasat tenismen care s-a retras din competiţie. La fel a procedat şi Paul-Henri Mathieu. Nici Juan Martin Del Porto nu este sigur că va putea evolua la Paris după ruptura suferită la Madrid. Prezenţa lui Kim Clijsters este pusă şi ea sub semnul întrebării, deşi belgianca se află pe lista participantelor.

Finalista din 2008 şi 2009, Dinara Safina, va lipsi cu siguranţă, sportiva rusă dorind să ia o pauză din cauza durerilor de spate de care suferă de ceva vreme. Nici Serena Williams nu va putea fi văzută pe terenurile de la Roland Garros, americanca fiind accidentată.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează