SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

De mînă în turul secund » Zi plină de victorii pentru Victor Hănescu, Marius Copil şi Adrian Ungur

Articol de , - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 00:14

Victor Hănescu, Marius Copil şi Adrian Ungur au reuşit ieri victorii şi privesc cu încredere spre meciurile următoare. Din 2003 România nu a mai avut trei reprezentanţi în această fază.

Terenul Central a fos aproape plin la meciul lui Victor Hănescu. Este a 11-a ediţie a turneului bucureştean la care ia parte. La aproape 33 de ani, Victor încearcă să se bucure de fiecare meci în parte. L-a întîlnit ieri, în primul tur, pe Dudi Sela, pe care l-a învins rapid, în două seturi, 6-3, 6-4.

"A fost o partidă bună, am dominat de la început pînă la sfîrşit, nu mi-am atins potenţialul maxim, e şi greu să faci acest lucru de la primul meci. Mă simt bine, mai bine decît anul trecut, cînd, chiar dacă am ajuns pînă în sferturi, nu pot spune că aveam aceleaşi senzaţii", a explicat el. Azi, Hănescu e nevoit să joace din nou, împotriva lui Gilles Simon, cel care l-a învins în finala turneului de la Bucureşti, în 2007.

Surpriza Copil
Al doilea român care a călcat pe zgura Terenului Central a fost Marius Copil. Beneficiar al unui wild-card, el n-a stat prea mult la discuţii cu francezul Adrian Mannarino, 90 ATP, pe care l-a învins cu 6-1, 6-4. Copil, 167 ATP, este pentru a patra oară în turul al doilea la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, după isprăvile din 2009, 2011 şi 2012.

"Am avut emoţii la început, pulsul o luase razna un pic, dar apoi m-am liniştit şi a început să meargă totul. Mă bucur că am cîştigat, mai ales că de o lună nu am mai jucat din cauza unei toxiinfecţii alimentare pe care am făcut-o în Mexic", a spus jucătorul în vîrstă de 23 de ani.

În turul următor, el se va duela cu francezul Paul-Henri Mathieu, cel care a venit din calificări, iar ieri a trecut de compatriotul său, favorit 7, Nicolas Mahut.

Victorie importantă
Adrian Ungur i-a ţinut pe spectatori la Arenele BNR pînă tîrziu în noapte. Românul venit din calificări l-a avut ca adversar pe canadianul Vasek Pospisil, aflat între primii 30 de jucători ai lumii. Primul set a fost echilibrat şi lung, românul a servit pentru el la 5-4, dar a fost întors, 7-5 pentru Pospisil.

Apoi însă, Adi a început să-şi impună tot mai mult jocul tipic de zgură şi astfel a egalat situaţia la seturi cu un 6-2. În ultimul s-a dezlănţuit şi s-a impus cu 6-1. În turul următor el îl va întîlni pe Denis Istomin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
marius.bxl
marius.bxl  •  23 Aprilie 2014, 22:43

de cate ori scrieti de "tenismenii" astia doi,aud tot timpul ca sunt eliminati.lasatii draçului si nu mai umpleti ziaarul cu stiri despre niste amatori

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Aprilie 2014, 19:09
Postat de adi_stelistul pe 23 Aprilie 2014, 16:45

Hanescu e out!

asa,si ? :) urmeaza si ceilalti doi :)

adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Aprilie 2014, 16:45

Hanescu e out!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close