SPORTURI  »  TENIS  »  RETRASE

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Simona Halep! S-a retras de la Birmingham » Care e motivul

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2016 14:53

Simona Halep nu vrea să riște nimic înainte de turneul de la Wimbledon așa că săptămâna viitoare nu va participa la turneul de la Birmingham.

Deși inițial anunțase că se înscrie la acest turneu, Halep a decis azi să se retragă.

Simona Halep (locul 5 WTA) trebuia să joace în primul tur cu Lucie Safarova, locul 29 WTA. Românca a anunțat că accidentarea la tendonul lui Ahile nu îi dă pace așa că a decis să nu meargă în Marea Britanie.

Irina Begu, locul 28 WTA, participă însă la acest turneu, iar în primul meci va juca împotriva Belindei Bencic, locul 8 WTA.

Turneul de la Birmingham va începe săptămâna viitoare și va fi în direct pe DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
817570691657743
Oana Miulescu  •  15 Iunie 2016, 00:11

Anul trecut organizatorii s-au suparat ca s-a retras la dublu, acum de la simplu cu o zi inainte...poate la anul nu o mai invita..nu e ok asa, sa zici ca joci, esti bn& apoi sa te retragi... Btw, Safarova a luat bataie intr-un mare fel de la Kvitova...dar..multa sanatate& bafta in continuare .

merace
merace  •  12 Iunie 2016, 19:56
Postat de wowmashha pe 12 Iunie 2016, 15:29

cata nesimtire la fata asta . este ceva de speriat . rar intalnesti o asemenea specie . sa minta cu nerusinare . auzi cica are probl la tendon :)))))) bataie de joc la adresa fanilor care o sustin si vor sa o vada jucand . este de o nerusinare crasa . zilele trecute a declarat ca meciul romaniei cu franta de la european a fost primul meci cap coada care la urmarit in viata ei . ei bine cu ceva timp in urma se declara o stelista infocata . cum poti sa fii un suporter infocat al unei echipe cand tu nu ai urmarit nicidata un meci al favoritilor ? :))))))) a fost o strategie de ai atrage de partea ei pe fanii stelisti . multi dar prosti . singurii pe care-i putea pacalii . umilii si batjocorii. asta este halep . minciuni si iar minciuni . dar dupa cum se vede dumnezeu nu doarme cand se asteapta mai putin i.o scoate in fata pe lucic baroni sau samanta fox stotsur :)))))))))

cica numai on Romania jurnalistii isi dau singuri Like pe Facebook si comentarii sub pseudonim la articole, ca sa para ca fac rating! :D hahaha

merace
merace  •  12 Iunie 2016, 19:54

Sa fie Simona in forma pentru Wimbledon, asta conteaza! Dar Romania are si alte jucatoare. La Mallorca Open, acolo unde favorita e Muguruza, avanseaza in calificari Sorana Cirstea si Ana Bogdan, si ar fi fain sa intre in turmeul principal! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează