SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Decizie-şoc luată de Ion Ţiriac care o poate afecta pe Simona Halep

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 10:12

Ion Ţiriac continuă să îl apere pe Ilie Năstase după scandalul provocat de acesta la meciul România - Marea Britanie, de la Fed Cup.

Ţiriac a trimis scrisori către preşedintele ITF, David Haggery, şi către Steve Simon, şeful WTA, şi anunţă că a luat o decizie drastică: suspendă acordarea premiilor în competiţia feminină de la turneul de la Madrid, potrivit Libertatea.

"Domnule preşedinte,

Din cauza comentarilor agresive făcute de WTA în legătură cu acordariea trofeului de la Madrid în prezenţa lui Ilie Nastase, vă informez că am decis să suspend acordarea trofeului meu în evenimentele feminine.

Este vorba de trofeul de aur şi diamant, precum şi la replicile de argint. Acestea nu vor mai fi acordate câştigătoarelor de la Madrid.

Acest trofeu este ca o icoana oferită de mine câştigătorului turneului şi pot fi prezent eu sau unul dintre invitaţii mei la acordarea lui. WTA nu poate să îmi cezureze libertatea de a face o invitaţie specială la decernarea trofeului"comunicat Ion Ţiriac

În plus, Ţiriac le solicită acestora ca Năstase să fie audiat public şi ca dosarul întocmit de aceştia să fie trimis către mass-media.

Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid în 2016 şi în 2017.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mvradulescu
mvradulescu  •  21 Iunie 2017, 09:49

Și ... mă rog, ce motiv ar fi, care ar afecta-o pe Simona Halep. Faptul că mai marii tenisului nu acceptă ca Ilie Năstase să le spună de la obraz exact ce gândește despre comportamentul unor sportive (întâmplător cu pașaport britanic) față de concurentele românce, e degradant pentru ei nu pentru Năstase sau Halep !

gizeh
gizeh  •  20 Iunie 2017, 11:33

Pe Simona nu cred că o afectează. Titlul e pus pt. a deschide art. și a face trafic. Așa înțeleg unii să facă jurnalism sportiv ... "quality".

coldqball
coldqball  •  20 Iunie 2017, 10:43

Si de ce ar afecta-o pe Halep? Cand cineva are coloana vertebrala se gaseste *** sa comenteze cum ca ne-ar dauna. Asa trebuie facut! Bravo dl Tiriac!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează