SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Declaraţie de dragoste » Simona Halep s-a întors acasă: "Sînt mîndră că sînt din România. Vă iubesc!"

Articol de - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 10:36

Simona Halep le-a spus celor 500 de români care au aşteptat-o la aeroport: "Sînt mîndră că sînt din România. Vă iubesc!"

19:12. Aeronova companiei AirFrance opreşte fix în faţa salonului oficial. 19 camere de luat vederi, 7 fotoreporteri, 28 de reporteri de la ziare, televiziuni şi posturi de radio. Plus alte cîteva blitzuri prin hublourile avionului sosit de la Paris, ale celorlalţi pasageri. E întîmpinată cu trandafiri roşii şi îşi începe discursul: "Sînt atît de emoţionată... Mult mai emoţionată decît înaintea finalei cu Şarapova. Nu-mi vine să cred, sînteţi incredibili, vă mulţumesc tuturor pentru susţinere".

Toate televiziunile de ştiri din România erau în Breaking News, cu burtieră galbenă: "Campioana s-a întors acasă!". Emoţionată, aceasta continuă: "Le mulţumesc românilor care au făcut atîtea sacrificii să vină la Paris să mă susţină! Mă bucur nespus că sînteţi alături de mine. Sînt mîndră că sînt din România! Vă iubesc pe toţi! Nu îmi pot exprima toată mulţumirea şi aprecierea pe care o am faţă de toţi. Nu sînt deloc tristă că am pierdut, pentru că a fost cel mai important moment din cariera mea. Sper că mulţi tineri vor veni să joace tenis de acum şi mă bucur mult împreună cu ei de acest rezultat".

Înainte de a pleca spre casă, s-a oprit mai bine de zece minute în faţa aeroportului, unde a fluturat steagul României, a primit zeci de buchete de flori, a dat autografe. "Si-mo-na! Si-mo-na!", striga mulţimea la fel ca sîmbătă cînd ea a izbucnit în plîns pe arena " Philippe Chatrier".

"Jocul meu este bazat pe foarte multă forţă. Viteza este un avantaj, mă deplasez destul de bine pe teren şi cred că joc foarte aproape de linia de fund, joc repede şi asta îmi dă un avantaj" ( Simona Halep)

"Chiar dacă în timpul meciului nu prea sînt admise sfaturile, l-am auzit şi pe domnul Ţiriac. Şi antrenorul meu mi-a spus că trebuie să stau aproape de linie ca să pot s-o înving pe Şarapova" (Simona Halep)

"Acum, după finala de la Roland Garros, să nu credeţi că înseamnă că voi juca în toate finalele de Grand Slem. O să muncesc foarte mult, îmi doresc să ajung în toate finalele şi să le şi cîştig. Acest turneu mi-a dat foarte multă încredere" (Simona Halep)

"Prima finală de Mare Şlem a fost excelentă pentru Simona. A fost o bătălie, a luptat pînă la capăt, dar Maria Şarapova este o mare campioană" ( Wim Fissette, antrenor Halep)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
der.bomber
der.bomber  •  14 Iunie 2014, 12:07

si noi o iubim pe ea. feicitari simona !

amid
amid  •  09 Iunie 2014, 15:00

Am vazut ambele finale .A fetelor a fost pe departe plina de suspans.Ce m-a bucurat cel mai mult a fost faptul ca in sfarsit am avut parte de niste comentatori adevatai de tenis cu unplus pt.Virginia Ruzici.

ady_adriano
ady_adriano  •  09 Iunie 2014, 13:46

Felicitari! Bravo Simona! Multumim din suflet ca existi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează