SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN / 31 AUGUST - 13 SEPTEMBRIE

Déjà-vu: Federer-Djokovici, al treilea meci al celor doi la US Open

Roger Federer, Novak Djokovici
Roger Federer, Novak Djokovici

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2009 00:00

Această partidă este a treia înfruntare dintre Roger Federer şi Novak Djokovici la US Open, de data asta în semifinalele competiţiei.

În 2007, Federer a trecut cu uşurinţă de neexperimentatul Djokovici în finala competiţiei.

În 2008, Federer a întîlnit un Nole epuizat psihic care trecuse, în patru seturi, de Andy Roddick.

În 2009 Federer întîlneşte un cu totul alt Djokovici. Un Djokovici care îl imită pe John McEnroe şi care are o mare putere în rachetă.

Sîrbul are un backhand mai puternic, însă Federer are un serviciu extraordinar şi un forehand de temut.

De cealaltă parte, Djokocvici îl întîlneşte pe numărul unu mondial, cel care a dovedit, nu doar o dată, că merită din plin locul pe care îl ocupă în istoria tenisului mondial.

Pe 5 iulie 2009, Roger Federer, a c]ştigat pentru a şasea oară turneul de la Wimbledon, după victoria în cinci seturi (16-14 în setul decisiv) în faţa americanului Andy Roddick. Aceasta a fost a 15-a victorie în turneele de Grand Slam pentru elveţian (6 la Wimbledon, 5 la US Open, 3 la Australian Open şi una la Roland Garros), un nou record ATP. Precedentul record era deţinut de americanul Pete Sampras, cu 14 succese.

O eventuală victorie ar aduce în palmaresul elveţianului al 16-lea titlu ed Grand Slem.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  13 Septembrie 2009, 23:01

Djokovic nu are un backahand mai bun decat Federer. Reverul lui Federer, in zi buna, e de departe cel mai bun din lume.

 •  13 Septembrie 2009, 22:01

Del Potro s-a distrat pur si simplu cu Nadal si la nivelul care a jucat in acest meci cred ca are sanse serioase sa castige US open. Felicitari Del Potro si chiar daca sunt fan al lui Federer consider ca a fost cel mai indreptatit la un loc in finala (vom vedea daca cu Federer sau cu Djokovic pentru ca desi multi cosidera pe elvetian favorit nimic nu este hotorat pana la jucarea meciului).

 •  13 Septembrie 2009, 17:00
Postat de pe 13 Septembrie 2009, 16:17

O sa fie un meci foarte interesant, victoria ii este asiguarata numarului 1 mondial Roger Federer, e odihnit, are un psihic de invidiat si a demonstrat asta de nenumarate ori..Nu am nimic personal cu Djokovic, are si el un tenis frumos, dar azi o sa piarda! Bafta Federer!!!

hai nole k il poti bate.....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează