SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Dementieva şi-a revenit în faţa Samanthei Stosur » Meci dement

Articol de - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Elena Dementieva a învins-o ieri pe Samantha Stosur, uitînd că în primul meci a luat doar două game-uri.

Rusoaica de 29 de ani este cea mai experimentată jucătoare de la Doha. Ea a participat, începînd cu 2000, la toate ediţiile Turneului Campioanelor, cu o singură excepţie, anul 2007. De aceea nu putea pleca fără nici o victorie de la Doha, avînd în vedere că în prima partidă a grupei maro fusese învinsă categoric de liderul mondial, Caroline Wozniacki. Ieri, Dementieva a întîlnit-o pe Samantha Stosur, care trecuse de daneză şi care avea două victorii. A rămas cu acelea pentru că Dementieva a învins-o într-un meci nebun care a durat două ore şi patruzeci şi două de minute.

În stilul caracteristic, Elena a pierdut primul set, dar a revenit în următoarele două, impunîndu-se cu 4-6, 6-4, 7-6(4). O victorie ce o menţinea în acel moment în lupta pentru calificarea în semifinale. Dacă ar fi reuşit acest lucru, ea şi-ar fi egalat cea mai bună performanţă în turneele care adună cele mai bune opt jucătoare ale lumii la final de an. Acest lucru depinde de meciul de azi, cel cu învingătoarea de la Roland Garros, Francesca Schiavone, dar şi de celelalte meciuri ale grupei.

Programul de azi (ora 17:00, în direct Eurosport)
Francesca Schiavone - Elena Dementieva
Vera Zvonareva - Kim Clijsters
Jelena Jankovici - Victoria Azarenka

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează