SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Deranjată

Articol de - Publicat sambata, 05 iulie 2008 00:00

Venus Williams a reacţionat vehement la sugestia că finala de azi va fi o “decizie de familie”.

O vorbă aruncată de învinsa lui Venus din semifinale, Elena De­mentieva, a fost scînteia. “Cu si­gu­ranţă, va fi o decizie de fami­lie”, s-a exprimat rusoaica în le­gă­tu­ră cu ultimul act feminin de la Wim­bledon, în care se vor înfrunta azi surorile Williams. Venus a re­pli­cat tăios. “Cred că această ches­ti­une este jignitoare. Eu sînt pro­fesionistă în tot ceea ce fac pe teren şi în afara lui. Dau ce am mai bun în sport şi, de asemenea, am o tonă de respect pentru mine însămi. Aşa încît consider orice aluzie în sensul amintit drept o lipsă de respect faţă de ceea ce sînt eu şi faţă de familia mea”, a spus Williams cea mare.

Ulterior, Dementieva a încercat să dreagă lucrurile. “Engleza nu e prima mea limbă şi îmi cer scuze că nu o vorbesc mai bine. Nu cred că e vorba de decizii de familie. Am vrut să spun că e o situaţie unică pentru două surori, să-şi dispute un titlu de Mare Şlem. Am un mare respect pentru Serena şi pentru Venus. Sînt profesioniste în tot ceea ce fac şi, într-adevăr, au făcut mult pentru sport”, a spus Elena într-o de­cla­ra­ţie.

Teoria conspiraţiei persistă însă. Oricare dintre fetele Williams va cîştiga nu se va putea bucura deplin de victorie. La fel ca în precedentele şase ocazii.

5-1 Serena

Surorile dispută una contra celei­lal­te a şaptea finală de Mare Şlem şi a treia la Wimbledon. Dintre acestea, una singură a fost cîştigată de Ve­nus, cea de la US Open 2001. Tot timpul au existat discuţii legate de aceste meciuri, lumea sugerînd că părinţii celor două fete, care le sînt şi antrenori, hotărau cine urmează să învingă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
 •  05 Iulie 2008, 12:39

Mare noroc au avut baragladinele astea umflate cu steroizi ca toate alea bune si frumoase erau pe ciclu, iar ele n-au mai avut asa ceva de vreo 8 ani...

 •  05 Iulie 2008, 04:03

nu BE`haitule, sunt agresiv din cauza ca i-au trras-o negri lui maa-taa !...si i-au spart gaaoaza !.....si acum se cacca imprastiat !

 •  05 Iulie 2008, 02:59

DE . te au futut negri pe acolo in new jersey in cur de esti asa de aggresiv=)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează