SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Dezvăluiri din interior » Rafael Nadal le-a mărturisit apropiaților când se retrage din tenis: "Din ce știu, asta a hotărât"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 20:22

Toni Nadal, unchiul lui Rafael Nadal, 32 de ani, 2 ATP, a vorbit despre lucrurile care îl determină pe Nadal să continue să joace tenis la cel mai înalt nivel.

"În primul rând, e voba de provocarea personală de a continua să fii acolo, a continua să fii motivat și a arăta tuturor că ești capabil să câștigi lucruri mari din nou. Să câștigi e ceva ce îți place, iar oportunitatea de a câștiga turnee mari, precum Monte Carlo, Roland Garros, Wimbledon sau US Open, îl motivează pe Rafa", a declarat acesta.

Toni a dat informații și despre momentul în care Rafa va alege să pună capăt carierei de jucător.

"Totul în viață are un termen. Când Rafa va consemna că e momentul, va părăsi circuitul. Din ce știu, el își dorește să mai continue în circuit preț de câțiva ani. Și dacă e sănătos, va face asta", a declarat Toni Nadal, conform Tennis World USA.

17 titluride Mare Șlem a cucerit Nadal de-a lungul carierei. E pe locul 2 în clasamentul all-time, în spatele lui Federer, care are 20

Vezi și: Rafael Nadal a recunoscut că Roger Federer este cel mai mare jucător din toate timpurile!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează