SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Dramă la Melbourne » Antrenorul Anei Ivanovici a leșinat pe scări în timpul partidei sârboaicei cu Madison Keys

Nigel Sears a fost scos din arena
Nigel Sears a fost scos din arena "Rod Laver" pe o targă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 00:00

Ziua de ieri a fost marcată de problemele medicale ale lui Nigel Sears, antrenorul Anei Ivanovici și socrul lui Andy Murray.

Britanicul, 58 de ani, a leșinat în timpul meciului dintre Madison Keys și fostul lider mondial, el fiind ulterior dus la spital. Ginerele său evolua pe un teren alăturat și nu a știut nimic pînă la finalul partidei cu Joao Souza.

Ana Ivanovici conducea cu 6-4 și 1-0 cînd în zona lojei în care stau apropiații săi a început să fie agitație. Cineva căzuse pe scări. În primele momente, sîrboaica nu s-a panicat pentru că mai trecuse la meciul anterior printr-un moment asemănător. O spectatoare alunecase pe scări, iar partida a fost întreruptă pentru cîteva minute bune.

Ieri însă nu a fost vorba despre cineva dintre spectatori, ci chiar de antrenorul Anei. Nigel Sears încerca să părăsească arena pentru că nu se simțea prea bine. El a leșinat chiar pe scări. În relatările ulterioare, se pare că medicii au fost nevoiți să folosească defibrilatorul chiar în tribune, iar atunci cînd a fost scos din arenă, Nigel Sears avea mască de oxigen și o perfuzie.

A fost dus la cel mai apropiat spital, unde i s-au făcut investigații medicale, dar la cîteva minute de la sosirea la clinică antrenorul britanic era conștient și s-a interesat de deznodămîntul partidei dintre Ivanovici și Keys.

Au vrut să joace

În timp ce medicii se ocupau de Nigel Sears în tribune, Ana și Madison au fost trimise la vestiare de către organizatori și meciul a fost întrerupt timp de 50 de minute. Ei le-au întrebat pe cele două dacă vor să reia partida de unde au rămas sau să revină pe teren o zi mai tîrziu. Ambele au decis să se întoarcă imediat în arena Rod Laver. Și după un meci palpitant, americanca s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-4.

Pe arena Margaret Court, Andy Murray nu a știut nimic despre ce s-a întîmplat cu socrul său, deși apropiații lui au vorbit de multe ori la telefon. Kim Murray, soția lui Andy și fiica lui Nigel Sears, nu i-a urmat la Melbourne pe cei doi pentru că urmează să nască în luna februarie.

Mama scoțianului a fost cea care i-a spus despre problemele socrului său imediat după succesul din turul al treilea împotriva lui Joao Sousa, iar Andy a plecat imediat spre spital în echipament sportiv și cu rachetele pe umăr. Ivanovici, Keys şi Murray nu au susținut ieri conferințe de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close