SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Duel echilibrat » Halep și Radwanska se duelează pentru a noua oară: bilanțul de pînă acum e 4-4!

Agnieszka Radwasnka este pentru a şaptea oară la Turneul Campioanelor
Agnieszka Radwasnka este pentru a şaptea oară la Turneul Campioanelor

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2015 00:00

Radwanska şi Halep se întîlnesc mîine, de la ora 09:00, la Singapore pentru a noua oară, iar în trecut şi-au împărţit victoriile, scorul fiind egal, 4-4. Meciul va fi în direct pe DigiSport 2, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Simona şi Aga se cunosc foarte bine. S-au întîlnit de multe ori, iar meciurile dintre ele au fost mereu spectaculoase. Prima lor confruntare a avut loc în 2011, pe hard, la Australian Open.

Românca era atunci prea crudă să creadă că poate învinge o jucătoare de top. În consecinţă, Radwanska s-a impus la Melbourne şi apoi şi în următoarele două dueluri. Turneul de la Roma din mai 2013 a schimbat totul în cariera Simonei.

Românca a spus în nenumărate rînduri că de la meciul acela a început să creadă că îşi poate măsura forţele cu jucătoarele din vîrful ierarhiei mondiale. De atunci a început ascensiunea sa.  Anul următor, Simona a pus încă o victorie în dreptul său, la Doha, iar Aga şi-a luat revanşa la Indian Wells.

Ultimele două întîlniri i-au aparţinut Simonei şi s-au disputat pe hard, în 2014 la Singapore, în semifinale, şi în 2015 la Toronto, în sferturi de finală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Octombrie 2015, 00:04

sper sa bata dar mi e teama

cipinho79
cipinho79  •  28 Octombrie 2015, 11:11

In mod firesc Simona ar trebui sa fie foarte motivata si sa castige. Radwanska dupa 2 infrangeri ar trebui sa fie demoralizata avand sanse minime de calificare in timp ce Simona depinde doar de ea, asa ar putea sa conteze. dar cu Simona nu se stie niciodata :)

akros
akros  •  28 Octombrie 2015, 11:04
Postat de Enver Hoxha pe 28 Octombrie 2015, 09:57

Biata Simona! După ce Şarapova i-a învineţit popoul, acum şi-o ia şi de la Radwanska.

Te-ai si uitat la meci sau doar comentezi asa aiurea? A fost un super meci, ambele au jucat superb. Sharapova a gresit mai mult si Simona nu a profitat suficient, desi a castigat toate mingile de break pe care le-a avut. A fost totusi mai buna in momentele decisive rusoaica. Simona a avut o cadere la 5-4 in primul set, atunci si-a chemat antrenorul, care n-a reusit sa o ajute, a pierdut 4 game-uri la rand... Dar ce revenire a avut de la 5-1, nu oricine ar putea asta in fata Mashei! S-a vazut ca s-a relaxat cand a realizat ca nu mai are nimic de pierdut. A fost prea tensionata Halep, si totusi, la cum a jucat, eu zic ca ar fi batut pe oricine, mai putin pe Sharapova sau Serena.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează