SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Echipe conturate » Căpitanii nejucători ai Serbiei şi ai României au făcut nominalizările pentru meciul de Cupa Fed

Ana Ivanovici și Simona Halep s-au întîlnit ultima oară la Sofia, la Tournament of Champions 2013, românca impunîndu-se atunci în trei seturi // Foto: Raed Krishan
Ana Ivanovici și Simona Halep s-au întîlnit ultima oară la Sofia, la Tournament of Champions 2013, românca impunîndu-se atunci în trei seturi // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 00:18

Căpitanii nejucători ai Serbiei şi României au făcut ieri nominalizările pentru întîlnirea de la Bucureşti din cadrul barajului pentru Grupa Mondială II a Cupei Fed.

Cu doar zece zile înainte de înfruntarea dintre România şi Serbia, Alina Tecşor-Cercel şi Dejan Vranes au anunţat jucătoarele pe care se vor baza în lupta pentru promovarea în Grupa Mondială II. Întîlnirea dintre cele două echipe are loc la Bucureşti între 19 şi 20 aprilie.

România se va baza pe aceleaşi jucătoare ca la Budapesta: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Begu. "Sorana şi Simona au avut unele probleme medicale în aceste zile, dar nu este nimic grav deocamdată, iar aceste probleme nu le afectează prezenţa pe teren", a spus Alina Tecşor, căpitanul-nejucător al României. Fetele se vor reuni luni şi vor începe antrenamentele la Arenele BNR.

Serbia nu va veni la Bucureşti cu cel mai bine clasată jucătoare a sa, Jelena Jankovici, dar le va avea în echipă pe Ana Ivanovici, 12 WTA, Bojana Jovanovski, 39 WTA, Jovana Jaksici, 106 WTA, şi Nina Stojanovici, 991 WTA. "E bine că nu vine Jankovici, ea e o jucătoare care poate duce o echipă în spate. Astfel cresc şansele noastre de a merge mai departe", a adăugat Tecşor.

Schimbări în cele două echipe se mai pot face pînă cu o oră înainte de tragerea la sorţi.

Biletele pentru întîlnirea de Cupa Fed se vînd deja online pe site-ul www.biletetenis.ro, iar la casele de la Arenele BNR vor fi disponibile începînd cu 14 aprilie. Un bilet pentru o zi costă 60 de lei, iar un abonament pe două zile este 95 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  10 Aprilie 2014, 13:55

S-au cam dat toate biletele deja :(, sau s-au dus toate pe pile? vad ca mai sunt bilete doar prin coturi sus.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează