SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Elena Bogdan în sferturile la dublu de la Dijon

elena
elena

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Elena Bogdan s-a calificat în sferturile de finală ale turnelului challenger de la Dijon (Franţa), în proba de dublu, alături de Ganna Piven, din Ucraina.

În prima rundă, Elena Bogdan şi Ganna Piven le-au întrecut pe Maria Abramovic şi Eliţa Kostova (Croaţia/Bulgaria), după o partidă de două seturi, 6-1, 6-2. În următoarea fază a competiţiei, cele două tenismene vor juca împotriva perechii favorite numărul 4, Fernanda Faria/Paula Cristina Goncalves, din Brazilia.

Perechea Laura-Ioana Andrei/Patrycja Sanduska (România - Polonia) a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-1, de cuplul format din Elyne Boeykens şi Stephanie Vogt (Belgia).

În turneul de simplu, Elena Bogdan o va întîlni în turul inaugural pe Anna-Giulia Remondina (Italia), în timp ce a doua reprezentantă a României, Laura Ioana Andrei va juca împotriva italiencei Alice Moroni.


FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  10 Martie 2010, 18:36

felicitari elena pt aceste victorii(s-a calificat fata si la simplu in turul 2),dar nu stiu dak era o stire asa de importanta?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează