SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Emma Răducanu e în sferturi la US Open! Victorie zdrobitoare în fața jucătoarei care a eliminat-o pe Barty

Emma Răducanu e în sferturi la US Open// FOTO: Imago
Emma Răducanu e în sferturi la US Open// FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 23:50 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 01:28

Emma Răducanu (18 ani, 150 WTA) continuă parcursul spectaculos de la US Open și s-a calificat în sferturile competiției din New York.

Britanica, cu tată român și mamă chinezoaică, a trecut în două seturi de americanca Shelby Rogers (28 de ani, 43 WTA), scor 6-2, 6-1, după un meci care a durat o oră și șapte minute.

Emma Răducanu, în sferturi la US Open

Rogers, care venea după victoria în fața australiencei Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA, a început bine meciul și a condus cu 2-0. Ulterior, Răducanu a revenit și a câștigat șase game-uri la rând, adjudecându-și setul cu 6-2.

18lovituri direct câștigătoare a avut Răducanu

Aflată la prima participare la US Open, Emma Răducanu a practicat un joc incredibil în setul secund. A făcut două break-uri și a condus cu 5-0, scor la care Rogers a câștigat singurul game din set. 

La 5-1, Rogers a avut trei mingi de break, dar Răducanu le-a anulat după trei puncte jucate excelent. Ulterior, britanica a ratat trei șanse de a închide meciul, însă a fructificat-o pe a patra.

29de erori neforțate a avut Shelby Rogers

Noua favorită de la US Open? Un jucător din Ucraina, dialog cu GSP: „Svitolina merită! Ar fi ceva imens să câștige”
US OPEN
Noua favorită de la US Open? Un jucător din Ucraina, dialog cu GSP: „Svitolina merită! Ar fi ceva imens să câștige”

Urmează Belinda Bencic

Pentru un loc în semifinale, Emma Răducanu se va duela cu elvețianca Belinda Bencic (24 de ani, 12 WTA). Câștigătoare a medaliei de aur la Jocurile Olimpice, Bencic a eliminat-o în optimi pe poloneza Iga Swiatek, scor 7-6(12), 6-3.

La doar 18 ani, Emma Răducanu se califică în săptămâna a doua pentru al doilea Grand Slam consecutiv. În iulie, ea ajungea până în optimi la Wimbledon, oprită atunci de Ajla Tomjlanovic, dar și de unele probleme medicale.

Emma Răducanu, mesaj în română la US Open

Zilele trecute, la finalul partidei Stefanie Voegele, în momentul în care semna câteva autografe, Emma Răducanu a fost abordată de un român aflat la New York: „Ești cea mai tare!”, i-a spus acesta. Jucătoarea cu tată român și mamă chinezoaică i-a răspuns susținătorului său în limba română: „Mulțumesc foarte mult!

Citește mai multe știri din tenis: 

Continuă nebunia! Carlos Alcaraz devine cel mai tânăr sfertfinalist de la US Open din Era Open!

Boris Becker, elogii pentru Emma Răducanu după parcursul acesteia la US Open: „Pare că se distrează mereu pe teren”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
mosvasile
mosvasile  •  07 Septembrie 2021, 17:33
Postat de Luca Marian Claudiu pe 07 Septembrie 2021, 10:38

Din păcate nu e 'de-a noastră', eu englezoaica.

Nene,fizic e chinezoaica 99,99% si parintii ei(tata roman si mama chinezoaica)au optat pentru CETATENIA britanica!Dar mica chinezoaica viziteaza des bunica romanca din Bucuresti si din respect- sau doar din curiozitate- foloseste cateva cuvinte si din limba romana!Spre deosebire de Bianca Andreescu care nu stie romana!Cu toate ca a petrecut in copilarie doi ani in Romania dar parintii ei(ambii romani), nu au binevoit sa vorbeasca cu ea in limba„materna”!Ei sunt vinovati!

mosvasile
mosvasile  •  07 Septembrie 2021, 17:22
Postat de marcelclujnapoca pe 07 Septembrie 2021, 09:35

Romanii vor domina Lumea ! Ii luam prin invaluire , cand se vor trezi va fi prea tarziu ! Peste 20 de ani presedintele Rusiei va fi un Moldovean! Presedintele Sua in 20-30 un Roman ! In Franta, Spania, Italia vom domina parlamentele tarilor , iar STEAUA va lua din nou Liga Campionilor ! Doar cei care viseaza isi implinesc visurile...ceilalti sunt luati de valul altor visatori !!!

E drept ca deja avem un ministru in Franta(Roxana Maracineanu),dar nu se compara cu Sarkozi(cu parintii din pusta)care a fost presedinte la francezi!

4290523147694096
Luca Marian Claudiu  •  07 Septembrie 2021, 10:38

Din păcate nu e 'de-a noastră', eu englezoaica.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează