SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Bouchard o atacă pe „ticăloasa” Sharapova: „Era enervantă încă de la încălzire”

Bouchard și Sharapova / FOTO: Imago-Images +49   FOTO
Bouchard și Sharapova / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 17:17 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 17:17

Eugenie Bouchard (28 de ani) dezvăluie că Maria Sharapova (35 de ani) încerca să își intimideze adversarele încă din timpul încălzirii. 

Invitată la podcast-ul „Pardon My Take”, Bouchard, în acest moment în afara primelor 1.000 de jucătoare ale lumii, a fost întrebată: „Ai jucat vreodată împotriva cuiva care se comporta ca o ticăloasă în timpul încălzirii?”. 

Iga Swiatek mătură tot în WTA! A câștigat turneul de la Stuttgart, al 4-lea la rând
WTA STUTTGART
Iga Swiatek mătură tot în WTA! A câștigat turneul de la Stuttgart, al 4-lea la rând

Bouchard: „Sharapova era enervantă!”

Fără să ezite, sportiva din Canada a replicat: „Oh, da! Sharapova! Ea întotdeauna încerca să lovească mingile cât de tare putea la încălzire. Era atât de enervant! Încerca să te intimideze, dar nu cu mine nu i-a mers”.

+45 FOTO

Eugenie Bouchard și Maria Sharapova s-au întâlnit de 5 ori în carieră. Sportiva din Rusia conduce cu 4-. Singura victorie a canadiencei a venit în mai 2017, în turul secund de la Madrid, scor 7-5, 2-6, 6-4.

Citește și alte știri din tenis: 

Contre în circuitul WTA după declarațiile lui Rublev despre excluderea rușilor de la Wimbledon: „Am fost oarbă. Regret asta atât de mult”

Antrenorul Simonei Halep e împotriva interzicerii rușilor și belarușilor la Wimbledon: „Foarte șocant! Ce propune Rublev ar fi un mesaj de un milion de ori mai puternic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
wittman68
wittman68  •  24 Aprilie 2022, 18:42

Sharapova e si nascuta in , probabil , cea mai agresiva zodie, chiar foarte agresiva comparativ cu celelalte. Exponentii acesteia chiar si cand stau tacuti pe scaun intimideaza, o fac prin privire si gesturi. Daca s-au ridicat apoi in picioare, deja te agreseaza. Va dati seama cum devine treaba cand acestia lovesc cu picior, mana, minge, orice altceva in sport. Din cei sub acest semn, chiar daca sunt f. educati, cu lectii de pian si clasor de timbre in copilarie, e aproape imposibil sa nu comita in viata macar o agresiune majora sau o ilegalitate(ex. Mircea Daneliuc)

rav410wrc
rav410wrc  •  24 Aprilie 2022, 17:47

Bravo Genie :) Rusoaica Masha, asa cum ii sta "bine" oricarui rus, folosea tot felul de tertipuri pt a-si indeplini obiectivele ... La fel ca si lipsa ei de reactie vis-a-vis de invazia rushilor :(( In alta ordine de idei, la ce slabare evolueaza in tenisul feminin de azi, aproape ca ne lipseste una de calitatea si invershunarea Sharapovei ... Cat despre "tenisul" lui Bouchard :)) lipseste cu desavarsire, dar pozeaza bine de tot ;)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează