SPORTURI  »  TENIS  »  HĂNESCU ÎNVINS DE LIDER

Federer: "Victor Hănescu nu mi-a permis să cîştig mai repede"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00



Numărul 1 mondial, elveţianul Roger Federer, a declarat, luni, după ce a trecut de turul doi la Indian Wells, că românul Victor Hănescu (foto), adversarul său, a jucat foarte bine şi nu i-a permis să cîştige mai repede.

Numărul 1 mondial, elveţianul Roger Federer, a declarat, luni, după ce a trecut de turul doi la Indian Wells, că românul Victor Hănescu (foto), adversarul său, a jucat foarte bine şi nu i-a permis să cîştige mai repede.


"Sînt mulţumit de meciul meu, nu am mai jucat de mult timp. Nu am servit foarte bine în momentele importante. Victor a jucat foarte bine, aş fi putut face diferenţa mai repede, dar el nu mi-a permis. Din fericire am ştiut să fiu calm în setul trei şi asta a contat", a declarat Federer.


Românul Victor Hanescu a fost învins, luni, de elveţianul Roger Federer, numărul 1 mondial, în turul doi la Indian Wells, scor 6-3, 6-7 (5/7), 6-1. Federer, extrem de inspirat în unele momente, s-a impus în două ore după un meci în care a comis multe greşeli. După ce Hănescu a reuşit să cîştige setul doi, numărul 1 mondial a învins în ultimul set în 23 de minute.


Roger Federer a revenit în competiţie după o pauză de şase săptămîni. Elveţianul nu a mai jucat după ce a cîştigat Australian Open, el fiind nevoit să lipsească de la turneul de la Dubai, din cauza unei infecţii pulmonare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  15 Martie 2010, 16:21

bravo victore, meci frumos dar cu putin mai mult curaj il doborai de federer. prea l-a jucat pe mijloc cu mingi scurte asteptand greseala lui federer. Greseste si federer dar nu atat cat sa se bata singur. foate multe mingi jucate pe colturi sau lung de linie erau castigate de Victor. trebuia sa continue asa si cu o serva mai plasata erai peste Federer. inca o data bravo victore, si bafta mare la turneele ce vin.mult succes

pedrogar
pedrogar  •  15 Martie 2010, 13:53

Bravo Victor, nu oricine ia un set campionului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează