SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Fetiţa cu surprize » Alexandra Dulgheru a revenit cu o victorie în faţa învingătoarei de la Wimbledon

Alexandra Dulgheru s-a întors pe terenul de tenis cu o victorie în faţa învingătoarei de la Wimbledon
Alexandra Dulgheru s-a întors pe terenul de tenis cu o victorie în faţa învingătoarei de la Wimbledon

Articol de - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 02:20

Alexandra Dulgheru s-a întors pe terenul de tenis cu o victorie în faţa învingătoarei de la Wimbledon, ultimul turneu de Mare Şlem al anului

Alexandra a avut o vară grea, cu multe vizite la doctor şi fără tenis. Genunchii au fost cei care au trimis-o departe de teren. Durerile erau atît de mari încît a trebuit să spună stop.  Ultimul său turrneu jucat a fost cel de la Wimbledon, unde a fost învinsă în turul al doilea de
Svetlana Kuzneţova cu 6-0, 6-2. Românca era deja epuizată de durere. De atunci a lăsat racheta deoparte. Două luni în care visa la momentul revenirii.

Şi a fost o revenire de vis. În primul tur la US Open, Dulgheru a întîlnit-o pe Petra Kvitova, a şasea jucătoare a lumii, a cincea favorită a turneului, dar şi învingătoarea din acest an de la Wimbledon. Şi a învins-o cu 7-6(3), 6-3. O victorie care s-a derulat în o oră şi 38 de minute.  Dulgheru a fost mai atentă, făcînd 23 de greşeli neforţate faţă de cele 52 ale cehoaicei. Este succesul de care Alexandra avea nevoie pentru a recăpata încrederea pierdută în saloanele clinicilor de recuperare.

Ciocnire românească
Alexandra Dulgheru o va întîlni în turul următor la New York pe Monica Niculescu. Monica a învins-o ieri în prima rundă pe Patricia Mayr-Achleitner din Austria cu 6-3, 6-3. Cele două s-au mai întîlnit o singură dată în circuitul profesionist, în 2010, la Taşkent, unde s-a impus Niculescu. Dintre cele două Alexandra a ajuns cel mai departe la US Open, în turul al treilea, în 2010, în timp ce Monica nu reuşise pînă acum să treacă de primul tur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
evernn
evernn  •  31 August 2011, 09:33

sublim articol...fenomenal...este ca un "ocean infinit"(albastru) :)))

dexter71
dexter71  •  31 August 2011, 00:59

Senzationala victorie a Simonei Halep in fata chinezoaicei Na Li! Au innebunit fetele noastre :):):). Nu pot sa cred ce bine a jucat. Bravo din inima!

teo2605
teo2605  •  31 August 2011, 00:57

Halep o bate pe Na Li (numărul 7 mondial) dar pe prima pag în loc de un decent livescore apar toate mediocrităţile sportului românesc. Bravo Simona şi Alexandra! Româncele cu surprizele :) Să sperăm că nu se vor opri aici, Multă baftă!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează