SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

FOTO Decizie surprinzătoare a Simonei Halep înaintea turneului de la Cincinnati: "Bietul Darren"

Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 21:41

Simona Halep va participa în această săptămână la turneul WTA de la Cincinnati (SUA) și a surprins jurnaliștii când a dezvăluit cum a ajuns din Toronto (Canada) în Ohio (SUA).

Pentru că i-a fost prea teamă să călătorească de la Toronto la Cincinnati cu un avion privat, Simona Halep a ales să meargă cu mașina din Buffalo (SUA), unde a avionul a făcut o escală, până în locul unde va evolua în această săptămână.

"Băieții din echipa mea - fizioterapeutul și sparring-partnerul - au zburat cu avionul privat. Am condus cu Darren. Bietul Darren a condus mașina pentru câteva ore", le-a povestit Halep jurnaliștilor nord-americani.

Un drum cu avionul din Toronto în Cincinnati durează puțin peste o oră, în timp ce traseul cu mașina se parcurge în aproximativ 8 ore, iar distanța dintre Buffalo și Cincinnati se parcurge în aproximativ 7 ore cu mașina. 

Halep a publicat și o serie de imagini pe Instagram, de pe traseul spre Cincinnati, în care explică faptul că i-a fost prea teamă să mergă cu avionul privat (FOTO AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
520143398153430
Pavel Radu  •  15 August 2017, 07:59

PRO-TV anunta la rubrica de sport de dimineata , ca dra.Halep a zburat cu un avion privat ...ca zborul a durat numai o ora ....ca in avion a domnit o atmosfera destinsa ....Care spuneti adevarul ? Asta nu ca ar interesa pe cineva articolul vostru sau stirile pro.tv

rinist
rinist  •  15 August 2017, 02:30
Postat de fangigi pe 15 August 2017, 00:43

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  15 August 2017, 01:15
Postat de brifcor pe 15 August 2017, 01:04

Înca o mostra care confirma ca a lu' Halep are buba la cutiuta...

O fi vrut femeia sa vada Niagara, sa mance niste Buffalo wings direct de la sursa, care e problema?! :-))) Sa zbori cu crop duster ul ala nu e chiar pt toata lumea :-))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează