SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

FOTO Gust de tenis » Simona Halep a participat la una dintre cele mai tari petreceri de dinainte de US Open

Gael Monfils și Simona Halep +4   FOTO
Gael Monfils și Simona Halep

Articol de - Publicat sambata, 29 august 2015 00:00

La întîlnirea cu cei mai faimoși bucătari americani au mai fost prezenți Serena și Venus Williams, Victoria Azarenka, Eugenie Bouchard, Jelena Jankovici, Gael Monfils, Jo-Wilfried Tsonga și frații Bryan.

Înainte să devină serioși și încordaţi, jucătorii de tenis care vor participa începînd de luni la US Open s-au distrat ieri la o petrecere culinară. Și nu oricare. “Taste of Tennis” e un eveniment care se organizează din 2000 și care pune la un loc bucătari de top și jucători de tenis.

La a doua petrecere a evenimentului care se întinde pe mai multe zile a participat și Simona Halep. Românca a făcut o mulţime de poze, a gătit și s-a amuzat.

La petrecerea de la W New Zork Hotel au mai participat Victoria Azarenka, Genie Bouchard, Jelena Jankovici, dar și jucători ca Gael Monfils, Jo-Wilfried Tsonga, Feliciano Lopez, Fernando Verdasco și fraţii Bryan.

Simona a găsit timp și pentru cîteva fotografii alături de nonconformistul Monfils. După o seară de relaxare, românca a intrat din nou în rutina antrenamentelor. Ea o va întîlni luni sau marţi în turul întîi pe Marina Erakovic, din Noua Zeelandă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează