SPORTURI  »  TENIS  »  SURPRIZĂ

FOTO Novak Djokovici a cucerit vestiarul jucătoarelor de la Roland Garros » Gest încântător al numărului 2 mondial

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iunie 2017 11:16

Novak Djokovici (30 de ani) a dovedit încă o dată că este cel mai popular tenisman din circuit. Sârbul a oferit flori jucătoarelor prezente în vestiarul de la Roland Garros.

Fostul număr 1 ATP a trimis două buchete uriașe de trandafiri și le-a așezat la picioarele fetelor. Cu toate că vestea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, Novak nu a vrut să dezvăluie motivul din spatele acestui gest.

Naomi Broady, numărul 123 WTA, a reacționat pe Instagram: "Acel moment în care Novak Djokovici surprinde vestiarul doamnelor cu 2 buchete uriașe de trandafiri, iar tu le păstrezi doar pentru tine... gluemsc. Mulțumesc Novak". Britanica a continuat gluma: "Sir Andy Murray, acum le așteptam și pe ale tale".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
313543452396003
Viorel Pleseanu  •  03 Iunie 2017, 21:03

bai baruch pentru ce e simpatic nadal pentru cum isi aranjeaza perciunii si cum isi scoate chilotii din c.r???????????

bulletproof
bulletproof  •  03 Iunie 2017, 15:56

I-a dus flori fiindcă asta nu e ... lesbiană !!!

baruch
baruch  •  03 Iunie 2017, 12:13

la banii lui ar putea sa cumpere toate florile din olanda... ciudat de ce nole cauta sa se faca simpatic, desi nu e aproape deloc iubit. la fel ca si nadal, dar ala nu face nici macar un efort sa devina simpatic. cred ca are legatura cu simpatia foarte mare pentru federer.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează