SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

FOTO Simona Halep a învins-o Madison Keys, în deschidere la Turneul Campioanelor

Foto: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 08:57

Simona Halep (locul 4 WTA) a învins-o pe Madison Keys (locul 7 WTA), în primul meci de la această ediție a Turneului Campioanelor. 

Simona s-a impus în o oră și opt minute de joc, scor 6-2, 6-4. După un prim set în care Keys a greșit foarte mult, iar românca a câștigat fără prea multe emoții, americanca și-a îmbunătățit vizibil jocul.

Keys a reușit chiar să facă break și să egaleze la 4-4, însă Simona a revenit cu un break și a câștigat meciul pe propriul serviciu. 

"Este foarte greu să joci la fel contra ei, trebuie sa ajustezi jocul. Am niște amintiri grozave de aici. Caut să fiu la cel mai înalt nivel de fiecare dată, îmi place foarte mult să joc aici." Simona Halep, la finalul meciului

FINAL » Simona Halep - Madison Keys 6-2/6-4

6-4

Game-set-meci Halep! După ce pierde primele două mingi de meci, Simona câștigă în cele din urmă după o oră și opt minute joc.

5-4

Break Simona! Românca face din nou break și are șansa de a închide meciul pe propriul serviciu.

4-4

Break Keys! Jucătoarea americană a ascultat sfaturile date de antrenorul său și a variat loviturile, punând presiune pe româncă. 

4-3

Game Keys! Keys rămâne în meci cu un game câștigat fără emoții pe propriul serviciu, iar la pauza dintre game-uri cere ajutorul antrenorului său.

4-2

Game Halep! Simona își consolidează break-ul cu un game alb pe propriul serviciu!

3-2

Break Halep! Simona profită de erorile adversarei și își fructifică cea de-a doua minge de break. Keys a ajuns la 30 de erori neforțate în 12 game-uri.

1-2

Game Keys! Americanca își face serviciul după un început de game echilibrat, iar la final Simona solicită intervenția lui Darren Cahill.

1-1

Game Halep! Simona câștigă pe propriu serviciu după un game extrem de echilibrat, cu o serie de schimburi foarte spectaculoase.

0-1

Game Keys! Madison Keys își face serviciul în game-ul inaugural al setului secund, după ce salvează o primă minge de break avută de Simona.

6-2

Game și set Halep! Românca se impune în primul act după mai puțin de jumătate de oră. Halep și-a fructificat ce-a de-a doua minge de set, după ce a pierdut-o pe prima cu o greșeală neforțată.

5-2

Game Keys! Americanca este ajutată din nou de serviciu și reduce din diferență. Keys a ajuns la 16 erori neforțate, comparativ cu doar trei, făcute de Halep.

5-1

Game Halep! Românca este la un singur game de câștigarea setului. Halep a întrerupt seria punctelor câștigate consecutiv din cauza unei greșeli neforțate.  

4-1

Break Halep! Keys pare total ieșită din ritm, iar Simona profită și se distanțează cu un nou break. Românca a reușit să câștige 10 puncte la rând.

3-1

Game Halep! Simona își consolidează break-ul cu un game alb câștigat pe primul serviciu.

2-1

Break Halep! Simona a avut trei mingi de break, dar jucătoarea americană a revenit de fiecare dată, ajutată și de serviciul foarte bun. În cele din urmă, românca și-a valorificat ce-a de-a patra minge de break și trece la conducere.

1-1

Game Halep! Simona a condus cu 40-0 pe propriul serviciu, dar a avut emoții pe final, după ce Keys a egalat situația. Românca se impune în cele din urmă și câștigă game-ul.

0-1

Game Keys! Simona a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească, însă Keys începe meciul în forță și câștigă primul game.

Românca, favorita numărul trei a competiției, a mai învins-o pe jucătoarea americană de trei ori în acest an, în optimi la Wimbledon, în finala turneului de la Montreal și în sferturile de finală de la Wuhan.

Simona Halep și Madison Keys fac parte din grupa roșie a Turneului Campioanelor, alături de Angelique Kerber și Dominika Cibulkova, în timp ce în grupa albă concurează Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza și Svetlana Kuznetsova. 

Halep este la a treia participare consecutivă la Singapore, iar în primul an a ajuns în finală, unde a pierdut împotriva Serenei Williams. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (53)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  23 Octombrie 2016, 18:50
Postat de Maimuta Albaneza pe 23 Octombrie 2016, 13:53

urmeaza doua infangeri rusinoase !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  23 Octombrie 2016, 18:45
Postat de brandremist pe 23 Octombrie 2016, 14:17

Și-a făcut apariția la Fed Cup și a încercat să câștige așa cum a putut. A venit la Bucharest (iar 50.000 câștigați acolo sunt mărunțișuri comparativ cu ce are ea). A semnat autografe și a jucat tenis cu copiii de acolo. A mers cu Niculescu la dublu la Montreal până în finală, deși avea în paralel și competiția de simplu unde se câștigă mult mai mult . Era dipusă să facă același lucru și la Wuhan dacă nu se retrăgea Niculescu în ultimul moment. A venit și la emisiunea "Visuri la cheie"pentru că era acolo o fetiță care juca tenis și voia să o întâlnească. Reprezintă România, deși nu a fost ajutată de Federație să ajungă unde e acolo. Ia să vezi Bedene (sloven), Gavrilova (rusoaică), Tomljanović(croată) etc. cum reprezintă alte țări doar pentru că acestea le-au dat mai mulți bani față de locurile de baștină!

Perfect spus. Pacat ca nu-ti pot da mai mult de un like...

597667370336981
Kitty Mace  •  23 Octombrie 2016, 17:28

Bravo Simona,bafta in continuare!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează