SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS

FOTO » Șoc la Roland Garros! Djokovici pierde a treia finală la Paris, iar Wawrinka îl egalează pe Andy Murray la trofee de Grand Slam

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2015 19:52

Stanislas Wawrinka a cîștigat finala de la Roland Garros, după ce l-a învins pe Novak Djokovici, 4-6, 6-4, 6-3, 6-4.

Stanislas Wawrinka, locul 9 ATP, a cîștigat al doilea turneu de Grand Slam din carieră, după s-a impus în fața liderului ATP și favoritului numărul 1, după trei ore de joc.

Sîrbul și-a respectat statul de favorit și a început mai bine meciul, cîștigînd primul set, scor 6-4.

În următoarele seturi, Wawrinka și-a îmbunătățit jocul și l-a dominat fizic pe Djokovici, cîștigînd următoarele trei setur, 6-4, 6-3, 6-4.

 

Începînd de luni, Wawrinka va urca pe locul 4 ATP, iar Novak Djokovici va rămîne liderul ATP.

Djokovici a ratat șansa de a cîștiga toatele cele patru mari turnee și de a realiza Grand Slam-ul.Djokovici rămîne cu opt trofee de Grand Slam, Roland Garros fiind singurul pe care nu l-a cîștigat. Dacă ar fi cîștigat, Djokovici devenea primul jucător din ultimii 23 de ani care a luat primele două turnee de Mare Șlem ale anului.

Dacă ar fi cîștigat, Djokovici devenea primul jucător din ultimii 23 de ani care a luat primele două turnee de Mare Șlem ale anului.

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
sarliculibali
sarliculibali  •  08 Iunie 2015, 00:26

saviola@ Ai inceput prin a pomeni de faptul ca Djokovic nu se accidenteaza. Din cunostintele tale exista vreo substanta care iti asigura o cariera lipsita de accidentari? Sunt curios de unde provine ipoteza asta... sa zicem naiva. Nu o sa ma opresc la Nadal pentru ca sunt fan Federer si as putea parea "sore loser". Dar o sa-ti dau cateva hints pentru Williams: cauta pe internet/intreaba-ti doctorul care sunt reactiile adverse la abuzul de eritropoietina/CERA, elimina-le pe cele fatale si vezi daca dai de Williams pe pista asta. Intre timp da un search pe google: "panic room Williams". aia doi@nici acum nu ati terminat cu ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefansb
stefansb  •  08 Iunie 2015, 00:02

Batii campii. Ti-am demonstrat inca o data ca ai mințit. Daca pariai cu adevărat, asa cum ai susținut, abia asteptai sa-mi demonstrezi cand ti-am oferit ocazia perfecta. Asa, pt ca n-ai pariat, te-ai eschivat penibil. Auzi...nu te lasa religia sa trimiți poze cu bilete castigatoare sau pierdute. Esti patetic. In seara asta ai oferit cea mai buna dovada ca minți. Daca spuneai adevărul imi si demonstrai trimitand poze cu biletele. Restul sunt filozofari de om învins pe argumente logice. Esti slab tare in argumente. Te dai de gol cand minți intr-o mie de feluri.

bosfor
bosfor  •  07 Iunie 2015, 23:43
Postat de stefansb pe 07 Iunie 2015, 22:58

:))))))) nu-i permite religia sa trimita poze cu biletele, da-i permite sa parieze :))))))))) bai omule tu esti tare slab dotat intelectual. slabe scuze ai. inca o data, a nu mai stiu cata oara, ti-am demonstrat ca batii campii. apropo...n-ai nimerit nimic din ce ai banuit. ti-am cerut casa de pariuri pt ca se pot verifica biletele online, nu cotele, alea nu mai sunt publice dupa ce a inceput evenimetul. dar tu ca de obicei te-ai dat de gol ca habar n-aveai ce cota avea wawrinka. deci nu te mai crede destept ca te prind mereu cu alta smecherie :)) ai invatat-o pe aia cu cotele, ti-am dat alta. oricum te-ai dat de gol si singur. acum un lucru e clar. eu stiu ca tu minti. tu stii ca eu chiar stiu ca tu minti. si asta te roade cel mai tare. noapte buna. mai cauta-ma disperat pe articole. uneori, cand timpul imi permite, o sa fiu acolo sa-ti demonstrez. P.S. chiar ma pricep mai bine decat poti crede la pariuri. diferenta dintre mine si tine e ca eu nu public sume si cote scoase din burta aiurea, dar le pot demonstra oricand ;) lasa-mi o adresa de mail si iti dovedesc.

hai ma ca iessisem si acu iar scz ca am inmtrziat . ai vrut sa cazi ca pisica in picioare ce ai zis ii scriu pana raman ultimul . stiam ca asa o sa faci . ai demonstrat mai mereu . cand te-am dovedit cu minciuna ai inceput sa te legfi de gramatica si virgule puse aiurea . cum ziceam ( vb incultului de hagi care se intreaba mereu ,, cum ziceam ?,, si ala tot stelist ca tine e ) deci cum ziceam argumente vei gasi mereu . zicea unul ditre ai tai pe aici ca sa nu mai zic ca tu la ordinea zile spui ca vezi doamne astia care pariaza zic ca aau pariat numai dupa ce se termina meciul . eu ti-am dovedit cu 2 zile inainte de meci scris negru pe alb . tu iarasi ai gasit argumente si aberatii asa o sa gasesti mereu . ai avea puterea sa spui ca nu-s biletele mele sau cine stie cu ce mai vii . ti-am zis eu nu marsez la tine cum faci tu . tu esti un om slab . si nu pricepi multe . te crezi atotstiutor spui ca halep castiga si mereu pierde . faci calcule si mereu nu-ti ies . a cerut unul ca cei care pariaza sa anunte inainte nu dupa . asa am facut . si tot ai gasit aberatii . ti-am zis esti un om slab . poate ca eu mint . dar tu ai demonstart ca esti slab si numai prin faptul ca ai devenit un catelus pt mine . ceva asemanator cu zicala ,, un nebun arunca o piatra in lac si 100 de destepti o cauta .. acu desigur eu sunt nebunul si tu faci parte din aia 100 . dar nu uita mai bine nebun in sat la tine decat circar in oras . e grele pt tu .

Vezi toate comentariile (60)
Comentează