SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Francezul Gilles Simon merge în turul 3

Articol de - Publicat joi, 22 ianuarie 2009 00:00

Dublul cîştigător de la BCR Open România, francezul Gilles Simon, s-a calificat în această dimineaţă în turul trei al turneului de la Australian Open, după ce a trecut cu scorul de 6-7(5) 6-4 6-1 6-2 de australianul Chris Guccione.

Meciul dintre cei doi a fost unul foarte echilibrat, primul break venind abia în setul secund la 4-4, cînd Gilles Simon a reuşit să îi doboare serviciul puternic al lui Guccione, reuşind breakul. Australianul cîştigase la tie-break primul set, dar a cedat în actul secund cu 6-4.

A fost suficient pentru francez, care şi-a refăcut tactica şi a trecut la atac pe servele puternice ale lui Guccione. Foarte puternic, dar lipsit de tehnica şi viziunea lui Simon, australianul a cedat ultimele două seturi foarte uşor, 6-1 6-2.

"Cred că am fost un pic norocos la sfîrşitul setului secund, pentru că am reuşit în final să fac breakul. După aceea a fost mai uşor pentru mine, jocul a curs de partea mea. E greu să fii concentrat la fiecare punct cînd joci cu un reprezentant al gazdelor", a spus Gilles Simon după meci.

În al treilea tur, Gilles Simon va da piept cu croatul Mario Ancici, croatul trecînd de conaţionalul său cu scorul de 5-7 7-5 4-6 6-4 6-3.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close