SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

GALERIE FOTO Cu şosete lungi şi vopsită adesea pe faţă. Aşa joacă excentrica parteneră a lui Tecău

Bethanie Mattek-Sands, Horia Tecău +3   FOTO
Bethanie Mattek-Sands, Horia Tecău

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2012 17:36

Nu poate fi trecută cu vederea. În primul rînd din cauza şosetelor, lungi pînă sub genunchi, caz unic acum în tenis. Steguleţele desenate sub ochi cu care apare adesea în timpul meciurilor atrag şi acestea atenţia. ”Îmi dau un aer războinic. Mă simt mai puternică”, explică ea. Adică Bethanie Mattek-Sands, numită ”Killer Bee”, partenera cu care Horia Tecău va disputa finala de dublu mixt la Australian Open contra perechii Elena Vesnina (Rusia)/Leander Paes (India).

Dar cine-i Bethanie? Are 26 de ani, pe 23 martie va face 27. S-a născut în Rochester, Minnesota, SUA. A început tenisul la 5 ani, trecînd apoi prin academia condusă de Evert şi Rick Macci. Tatăl, Tim, este contabil, iar mama, Heidi, e asistentă medicală. Alături îi mai stau doi fraţi, Chad şi Andrew, o soră, Alison, plus un cîine, Ruger. Pe 29 noiembrie 2008 s-a căsătorit cu Justin Sands.
Îi plac cumpărăturile, moda, dansul, să urmărească jocurile de squash şi de fotbal american, dar şi să gătească, să se lăfăie în piscină, să meargă la pescuit şi la vînătoare, conducînd teribilist un 4X4. Oraşul preferat e New York.

Din tenis le admiră pe Steffi Graf şi Monica Seles, iar din alte sporturi - pe Brett Favre, fost star de fotbal american, şi pe Michael Jordan. Este înnebunită după cafeaua Starbucks şi după gogoşile Krispy Kreme. Cele mai frumoase amintiri le păstrează din meciurile jucate pe marile arene ale lumii.

În tenis, Bethanie se află la simplu pe locul 42 mondial. La dublu feminin stă mai bine: este pe 12. Aşa se prezintă situaţia şi la trofee. La simplu nu are nici un titlu, doar a pierdut trei finale. În schimb, la dublu deţine 9 titluri pe lîngă tot atîtea finale pierdute. Ultimul act de la AO alături de Tecău este a doua finală la dublu mixt a carierei. Pe prima a cîştigat-o, tot în ianuarie, anul trecut.

Vezi mai jos o GALERIE FOTO cu "Lady Gaga" a tenisului mondial

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
suiac
suiac  •  27 Ianuarie 2012, 19:59

Sosete sunt cele care acopera doar glezna... Astia cu care este echipata tenismena din articol se numesc CIORAPI treisferturi !

americanu197
americanu197  •  27 Ianuarie 2012, 19:05

@sorin58 sincer miam facut un obicei din a nu citi articole mai ales pe situ asta pentru ca sunt 99% vrajeala si 1% informatie ...cat despre tecau si BMS daca esti amator de tenis probabil ai auzit de gajdosova

vladutz13
vladutz13  •  27 Ianuarie 2012, 17:42

mama nene, rochia din a 2-a poza cred ca e cea mai urata pe care am vazut-o in viata mea :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează