SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

GALERIE FOTO Simona Halep, calificare fără emoții în sferturile de finală ale BRD Bucharest Open » Cu cine va juca următorul meci

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +10   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2016 17:37

Ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, Simona Halep, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului, după ce a trecut de bulgăroaica Isabella Shinikova (locul 156 WTA). 

În sferturile de finală ale competiției, Simona Halep va juca împotriva Dankăi Kovinici din Muntenegru (locul 54 WTA), care a trecut în optimi de Polina Leykina (locul 201 WTA), în două seturi, 6-3/6-2. Partida va avea loc vineri, nu înainte de ora 19:30.

final » SIMONA HALEP - ISABELLA SHINIKOVA 6-4/6-3

După ce în primul meci a acuzat trecerea de la iarbă la zgură, pierzând primul set contra Barborei Krejcikova, Halep nu a mai cedat set în cel de-al doilea meci de la București.

Halep a început în forță și a făcut break în cel de-al treilea game al primului set și a mai avut patru mingi de break la 5-3, însă a câștigat primul act pe propriul serviciu, scor 6-4.

Cel de-al doilea set a debutat în aceeași manieră ca primul, iar Halep a făcut break din al treilea game, însă a cedat pe propriul serviciu la 4-1 și la 5-2. Românca a închis în cele din urmă meciul cu un break, după o oră și 11 minute de joc.

În primul meci pe care l-a disputat pe zgura de la București, Simona Halep a trecut în trei seturi de Barbora Krejcikova (locul 200 WTA), scor 3-6/6-1/6-1. 

 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (20)
ortega
ortega  •  15 Iulie 2016, 08:56
Postat de bvd_magheru pe 14 Iulie 2016, 20:51

Transilvania am confiscat-o pentru ca nu avea cine sa o apere . Voi nu sunteti buni soldati . Nici ungurii vostri . Acum va batem si pe voi si pe austrieci la un loc . S-au schimbat " vremurili".

Ce tot vorbești băi acesta ... Vezi-ți de *** , că ne bateți doar la densitatea de prostie pe kilometru pătrat ... Credeam că ai ceva în cap , se pare că m-am înșelat ... Toți miticii sunt mai mult sau mai puțin Garcea ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1549886841969085
Beny Adrian  •  14 Iulie 2016, 22:20

cum naiba puteti zice ca fara emotii a castigat acest meci pegreselile adversarei care ocupa onoratul loc 156 ,motive nu sa acomodat inca cu zgura ,vreme prea calduroasa ma mir ca nu a mai duruto unghia o prea rbagam in seama norocul ei ca nu are adversare din top 15

timm
timm  •  14 Iulie 2016, 21:34
Postat de wowmashha pe 14 Iulie 2016, 20:32

Se tot vorbeste pe mai toate retelele de socializare ca ana ivanovici nu a invitato pe simona halep la nunta de teama ca *** sa nu cumva sa creada ca e chemata la vreun meci de tenis si sa se dea accidentata ;))))))).la cat de ingusta este la minte de la halep te astepti la orice .o alta temere a frumoasei ivanovici a fost ca nu cumva halep sa se imbrace cu rokia de la turneul camp .unde ziceai ca.i la cules de ciuperci:))))))))))

Cine se aseamana se aduna. *** nu poate tine decat cu o dopata, Sharapova.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează