SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

GALERIE FOTO Vestea proastă pentru fanii Mariei: Şarapova se mărită!

Șarapova a cîștigat 16,7 milioane de euro numai din tenis +25   FOTO
Șarapova a cîștigat 16,7 milioane de euro numai din tenis

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2012 17:17

Maria Şarapova tocmai a pierdut finala feminină de la Australian Open, dar se consolează în viaţa privată. Tenismena rusă de 24 de ani va anunţa în curînd că se mărită!

Alesul frumoasei blonde este baschetbalistul sloven Saşa Vujacici. Acum activînd în Turcia, la Anadolu Efes, sportivul de 27 de ani a însoţit-o pe Maria la turneul de la Melbourne, va fi alături de ea şi la Moscova pentru meciul contra Spaniei din Fed Cup, cînd este preconizat să facă anunţul oficial al căsătoriei.

Vezi mai jos o galerie foto cu Maria Şarapova.

Vujacici a explicat că la luarea deciziei a contat enorm faptul că şi el, şi Şarapova suportă tot mai greu depărtarea: ”Este foarte dificil, chiar dacă tehnologia ne ajută să ne vedem şi să discutăm video. Primul pas a fost să vin din SUA în Europa. Sîntem mai aproape, iar căsătoria va fi un impuls în plus să stăm cît mai mult împreună, deşi sîntem conştienţi că sportul ne va ţine destul la distanţă. Am vorbit cu Maria să facem acest pas, nu mai este mult pînă îl vom oficializa”.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ulle
ulle  •  29 Ianuarie 2012, 21:06

Si tocmai cand o adaugasem si eu pe facebook...o s-o sterg pentru asta! Huo!

valyomanyd
valyomanyd  •  29 Ianuarie 2012, 20:53

Cred ca mai corect era,vestea proasta pentru cei indragostiti de Maria( nu de tenisul practicat de ea),dar,ce sa-i faci,mereu apar greseli,de exemplu dimineata citeam ca Tecau joaca finala de dublu mixt la......wimblendon

mieusa
mieusa  •  29 Ianuarie 2012, 17:42

Doamne ce idiotenie ! Veste proasta, vezi ca se matita ! Adica o sa joace numai la dublu mixt ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează