SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

Gemenii din tenis, partea a doua » Doi adolescenţi vor să devină viitorii fraţi Bryan

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 22:44

Pînă la 14 ani Nic şi Tristan Puehse practicau skateboard-ul de top, acum vor să devină viitorii fraţi Bryan


Pe cînd aveau 6 ani, americanii Nic şi Tristan Puehse s-au apucat de skateboard. Şi s-au ţinut atît de bine de sărituri şi alte trickuri încît la 8 ani fiecare dintre ei avea un contract cu firma Nike.

Acum doi ani, cea mai tare mişcare a lor a fost însă trecerea de la nebunia plăcii la ambiţia de a deveni ediţia a doua a fraţilor Bob şi Mike Bryan, compatrioţii lor. Adică ocupanţii primei poziţii a ierarhiei mondiale la dublu masculin. Tenis.

Deşi lumea îi vedea întorcîndu-se repede la skateboard, Nic şi Tristan, acum în vîrstă de 16 ani, s-au ţinut de treabă. S-au antrenat din greu. Urcarea e grea, căci şi începutul a venit tîrziu. La dublu au cîştigat de curînd un turneu, disputat în Arizona, unde au învins jucători mai "bătrîni" decît ei.

"Oamenii nu înţeleg de ce am schimbat skateboardingul pe tenis. Mai ales că o grămadă de rideri cred că tenisul este un sport ridicol. În plus ne spun că la tenis probabil nu vom fi vedete. Pe placă eram deja", spune Tristan pentru New York Times. "Voiam să ne apucăm de lucruri noi. Făceam skateboard de la 6 ani şi ne cam plictisiserăm", adaugă şi Nic.


A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
bdgeorge
bdgeorge  •  29 Noiembrie 2013, 04:14
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Noiembrie 2013, 10:09

E greu de reusit in tenis ...dar sa vedem unde ajung peste cativa ani ...

ajung in kilu' soacrei ..ce dracu ma s-au apucat la 16 ani ..la varsta asta Fratii Bryan castigasera deja toate turneele de mare shlem la juniori... pana invata ei sa serveasca fac 25 ani ....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Noiembrie 2013, 10:09

E greu de reusit in tenis ...dar sa vedem unde ajung peste cativa ani ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează