SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2012

Ghinion pe jumătate » Româncele şi-au aflat adversarele din primul tur de la Australian Open

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 11:35

Cele şase românce calificate direct pe tabloul principal de la Australian Open şi-au aflat, astăzi, adversarele din primul tur al competiţiei.

Dacă Monica Niculescu, Simona Halep şi Irina Begu au avut noroc la tragerea la sorţi, nu acelaşi lucru se poate spune despre celelalte trei românce, acestea urmînd să joace împotriva unor capi de serie. Pe tabloul principal mai pot ajunge încă două reprezentante din ţara noastră, Mădălina Gojnea şi Mihaela Buzărnescu aflîndu-se în turul doi al calificărilor.

Monica Niculescu, favorita numărul 31, o va întîlni pe franţuzoaica Alize Cornet, în timp ce Simona Halep va avea adversară o jucătoare venită din calificări. Şi Irina Begu are o misiune mai uşoară, sorţii aducîndu-i în primul tur pe iberica Carla Suarez Navarro.

Sorana Cîrstea va juca împotriva cîştigătoarei de la US Open, australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul şase, în timp ce adversara Alexandrei Dulgheru va fi rusoaica Vera Zvonareva, favorita numărul şapte.

Aflată pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, Alexandra Cadanţu o va întîlni în manşa inaugurală pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 23.

Adversarele româncelor în primul tur de la AO
Monica Niculescu (31)-Alize Cornet (FRA)
Simona Halep-jucătoare venită din calificări
Alexandra Dulgheru-Vera Zvonareva (RUS, 7)
Sorana Cîrstea-Samantha Stosur (AUS, 6)
Alexandra Cadanţu-Roberta vinci (ITA, 23)
Irina Begu-Carla Suarez Navarro (SPA)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
xstyle
xstyle  •  13 Ianuarie 2012, 16:09

Niculescu nu s-a prezentat prea bine in startu asta de sezon. Simona s-ar putea sa aiba sansa mare Begu are si ea s nsa Per total, daca trece macar una, e ok

cyupe
cyupe  •  13 Ianuarie 2012, 12:10

o tragere la sorti cat de cat accesibila ,sa speram ca vom avea macar 3 jucatoare in turul al doilea .Hai Romania

pancone84
pancone84  •  13 Ianuarie 2012, 11:57

O tragere buna per-total tinand cont ca in afara de Niculescu, nu avem nicio jucatoare printre favorite. Cred ca Begu si Halep au sanse mari, Dulgheru poate face o surpriza daca joaca la fel ca in meciul cu Kvitova, Hanescu are si el mari sanse si sa vedem daca Niculescu va confirma. Poate Gojnea va ajunge si ea pe tablou. Oricum, stirea cu 7 jucatoare in premiera pe tablou se poate adeveri chiar daca Gallovits nu va juca. E o performanta totusi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează