SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Gonzalez şi Roddick merg în turul doi fără probleme

Fernando Gonzalez, Gonzalez, Australian Open
Fernando Gonzalez, Gonzalez, Australian Open

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Fernando Gonzalez şi Andy Roddick nu au întîmpinat mari dificultăţi în prima rundă de la Australian Open, calificîndu-se fără probleme mai departe.

Chilianul, cap de serie numărul 11, l-a învins în patru seturi, scor 6-3 6-4 3-6 6-1, pe belgianul Olivier Rochus, care a încercat la fiecare minge să îi opună rezistenţă. Erorile multiple ale sud-americanului i-au adus o rază de speranţă belgianului, acesta asigurîndu-şi cel de-al patrulea set, dar nimic mai mult.

Gonza a intrat pe teren dornic să încheie rapid conturile şi nu l-a lăsat să respire pe Rochus în setul patru, adjudecat cu scorul de 6-1.

Andy Roddick a trecut şi el în turul doi, eliminîndu-l pe tînărul olandez Thiemo de Bakker, scor 6-1 6-4 6-4.

La prima prezenţă pe tabloul principal la Melbourne, de Bakker a reuşit să îl învingă pe Roddick la un capitol, numărul de aşi, 17, în timp ce americanul a trimis doar 7.

Aproape două ore au stat cei doi pe teren, neluînd în calcul întreruperile cauzate de ploaie. Favorit numărul 7 al turneului, Roddick va încerca să îşi depăşească performanţa de anul trecut, cînd s-a oprit în semifinale.

Acesta va evolua în turul doi cu învingătorul dintre Teimuraz Gabashvili şi Thomaz Bellucci, în timp ce Gonzalez îl va întîlni pe Sebastian Grosjean sau pe Marsel Ilhan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează