SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TOTONTO

Simona Halep, elogiată de adversara din finala de la Toronto: „E o mare campioană, va fi o luptă grea”

Beatriz Haddad Maia/ foto Imago Images
Beatriz Haddad Maia/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 15:13 / Actualizat duminica, 14 august 2022 15:32

Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 24 WTA) a vorbit despre confruntarea cu Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) din finala turneului de la Toronto.

  • Simona Halep - Haddad Maia, în finala de la Toronto, se joacă de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 2

Jucătoarea din Brazilia a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei, pe care o consideră a fi „una dintre cele mai competitive jucătoare din circuit.

Cum arată cotele înainte de Halep - Haddad Maia » Pentru ce luptă Simona în finala WTA Toronto
WTA TORONTO
Cum arată cotele înainte de Halep - Haddad Maia » Pentru ce luptă Simona în finala WTA Toronto

Haddad Maia, laude pentru Simona Halep

„Simona este o jucătoare foarte competitivă. Pentru mine, una dintre cele mai competitive de pe circuit. Am jucat una împotriva celeilalte la Birmingham și am câștigat, dar am pierdut la Australian Open. Este o campioană și o persoană care muncește din greu.

Va fi o luptă grea. Dar voi încerca să mă bucur de acest moment. Cu siguranță îmi voi da toată silința pe teren. Voi încerca să fiu agresivă”, a declarat Haddad Maia, potrivit ubitennis.com.

Cum arată cotele înainte de Simona Halep - Beatriz Haddad Maia

La casele de pariuri, Simona Halep este favorită, având o cotă cuprinsă între 1,54 și 1,60. De partea cealaltă, brazilianca, aflată la prima finală WTA 1000 din carieră, are o cotă între 2,37 și 2,60.

În ceea ce privește scorul final, bookmakerii consideră că Simona se va impune rapid, cu 2-0. Cota pentru un astfel de scor este 2,20, în timp ce pentru o victorie cu 2,1 cota este de 4,30.

Cota pentru ca Haddad Maia să câștige cu 2-0 este de 4,10, în timp ce pentru 2-1 cota este de 5,80.

Citește și alte știri din tenis: 

Schimbarea care a dus-o pe Halep în finala de la Toronto: „Lovea prea puternic” + Prima finală alături de Mouratoglou: „Sper la mai multe”

Simona Halep se intoarce in top 10 WTA! Unde poate ajunge daca ia trofeul la Toronto

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează