SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MONTREAL

Halep a glumit după finalele de la Montreal » Ce face cu banii din premii: "Am adunat destui cât să mă bucur de asta" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2016 10:40

Simona Halep a jucat ieri pentru prima oară finala atât la simplu, cât și la dublu. "Nu m-am așteptat. De fapt, atunci când a început turneul mi-am zis că banii pe care îi voi câștiga din meciurile de la dublu îi voi cheltui pe toți la cumpărături.

Am adunat destui ca să mă bucur de o sesiune prelungită. Poate de aceea am câștigat atâtea meciuri. Glumesc!", a spus Simona.

Ea şi Monica Niculescu au pierdut finala de la Montreal în faţa perechii Makarova/Vesnina, scor 3-6, 6-7.

Cecul pentru finaliste este de 71.920 de dolari.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  02 August 2016, 18:28

La dublu a luat cam cat pentru un titlu la simplu intr-un International. Pentru ea poate ca nu e nu stiu ce, dar pentru Monica Niculescu asta inseamna mult.

mishu_74
mishu_74  •  01 August 2016, 19:33
Postat de thedronius pe 01 August 2016, 14:41

Degeaba, daca nu ai strans cat sa iti permiti sa iti reprezinti tara la Olimpiada. A, stai ca asta nu se cumpara...

Bine macar ca a strans cat sa-si permita sa traiasca din munca ei. nu o sa fie in veci nevoita sa-l impaneze pe taica-su cum fac atatia ca tine pe-aici si sa-l tina sprijinit in geam sa vada postasul ca inca traieste pentru ca sa le lase pensia...

thedronius
thedronius  •  01 August 2016, 14:41

Degeaba, daca nu ai strans cat sa iti permiti sa iti reprezinti tara la Olimpiada. A, stai ca asta nu se cumpara...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează