SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Halep a povestit cu ce-și ocupă timpul atunci când nu joacă » Înghețată și roller-coaster

Simonei Halep îi place turneul de la New York, acolo unde a ajuns în semifinale anul trecut
Simonei Halep îi place turneul de la New York, acolo unde a ajuns în semifinale anul trecut

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2016 00:00

Simona Halep urmează să evolueze azi în turul al doilea la New York, dar a povestit cu ce-și ocupă timpul atunci când nu joacă sau are antrenamente.

Ultimul turneu de Mare Șlem al anului are un parfum aparte. Pentru mulți jucători, New York-ul este orașul preferat. Pentru Simona, orașul care nu doarme niciodată este amețitor, românca povestind că nu poate rezista mai mult de patru săptămâni. Dar orașul american are și părțile lui bune.

"Înghețata de ciocolată de la dozatoarele de pe stradă e minunată. Luni am mâncat o porție dublă. E adevărat că în fiecare zi nu-mi lipsește desertul, un cheesecake și, bineînțeles, înghețata", a spus Simona Halep după victoria din primul tur contra lui Kirsten Flipkens, de care a trecut cu 6-0, 6-2.

Tot marți seară, a cincea jucătoare a lumii a povestit experiența prin care a trecut în parcul de distracții de la Cincinnati.

"M-am dat prima și ultima oară în viața mea într-un roller-coaster. Am simțit că mor. Darren mi-a spus că el se dă în toate, dar eu nu am vrut. M-a îndemnat să mă dau într-unul alb pe care n-am apucat să-l văd, el zicând că nu e atât de periculos. Merge drept, doar viteza e mare. Iubesc viteza, așa că am acceptat. Când m-am urcat, iar trenul a început să coboare am crezut că mor. I-am spus lui Darren că nu mă mai urc niciodată în așa ceva. N-am zis nimic, nu puteam respira, dar n-am țipat. Darren râdea de mine", a povestit Halep.

Azi, Simona urmează să o întâlnească în turul al doilea pe Lucie Safarova, fosta jucătoare de Top 10, dar care acum se află pe locul 44 în ierarhia mondială din cauza problemelor medicale prin care a trecut. Românca și cehoaica s-au întâlnit de patru ori până acum, cu Halep impunându-se în ultimele trei partide.

Încântată de echipament

Adidas i-a oferit Simonei pentru turneul de la New York un echipament cu pantaloni în loc de fustă. "Îmi place la nebunie. Mă simt foarte confortabil în el  și le voi cere celor de la adidas să-mi mai facă echipamente cu pantaloni. E foarte drăguț și e ceva diferit", a spus românca.

Nu găsește victoria

Patricia Țig, 128 WTA, a fost prezentă pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem pentru a doua oară, după Wimbledon 2016. Românca nu a reușit nici de această dată să treacă de primul tur. Ea a fost învinsă la New York de Laura Siegemund, 27 WTA,  cu 3-6, 6-3, 6-2. La Londra, românca a pierdut în faţa Sarei Errani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mishu_74
mishu_74  •  01 Septembrie 2016, 17:22

iar la voi, la ghesepe, va ocupati timpul cu ...jobul. adica ea zice clar ca e pentru prima si ultima data cand se urca intr-un roller-coaster dar voi, batman, batman, ca cu asta isi ocupa ea timpul....e clar ca voi nu va cititi niciodata articolele, un asa abis de lipsa de stima de sine v-ar pune pe fuga in secunda 2 pana si pe voi :)))))

braveheartro
braveheartro  •  01 Septembrie 2016, 15:28
Postat de catalynn pe 01 Septembrie 2016, 14:39

Bai, nasol ce fac astia de la Adidas! *** mai pun ei de acum înainte cu Simonica?! Bafta mai ales ca turul următor pare chiar facil!

Păi tocmai de meciurile cu adversare așa-zis mai facile mă tem. Au o motivație în plus să câștige la favorita #5. Să sperăm că nu va fi cazul de vreo surpriză :)

catalynn
catalynn  •  01 Septembrie 2016, 14:39

Bai, nasol ce fac astia de la Adidas! *** mai pun ei de acum înainte cu Simonica?! Bafta mai ales ca turul următor pare chiar facil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează