SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep comentează revenirea Mariei Șarapova în circuit: "Nu vreau așa ceva"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 13:44

Simona Halep, locul 4 WTA, se pregătește de startul noului an competițional, în care se va duela din nou cu Maria Șarapova, după ce aceasta își va ispăși suspendarea.

Halep a vorbit despre duelul cu rusoaica și a spus că nu vrea să dueleze cu ea la Roland Garros.

"Mai are câteva luni până să revină. Nu știu ce să zic despre acest subiect. Nu prea aș vrea să comenetez. E decizia celor care lucrează acolo (n.r la TAS) și dacă ei au hotărât așa, așa e bine.

Mi-aș dori să o întâlnesc, dar nu chiar la Roland Garros. Mi-aș dori înainte și mi-aș dori să câștig contra ei pentru că nu am făcut-o niciodată", a spus Halep, potrivit TV Digi Sport.

0-6
este raportul meciurilor Halep - Șarapova

Șarapova, 29 de ani, a fost suspendată la începutul anului din cauză că a fost depistată pozitiv la Australian Open. Inițial a primit o supendare de 2 ani, dar aceasta a fost redusă la 15 luni.  Rusoaica va reveni pe teren în martie 2017.

Citește și: Simona Halep își va petrece Crăciunul într-o locație exotică » Ce așteptări are de la 2017

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
timm
timm  •  19 Decembrie 2016, 12:45

Este foarte curios ca nu are nici un loc trecut in dreptul ei in clasamentul WTA.

timm
timm  •  19 Decembrie 2016, 12:42

Sharapova a avut rezultate foarte bune dopata. Acum vom vedea cat a contat acest lucru. Va mai reusi sa ajunga in Top 10 ? Va reusi sa se mentina curata, sau va fi prinsa inca o data?

mannecken
mannecken  •  18 Decembrie 2016, 18:15
Postat de wowmashha pe 18 Decembrie 2016, 15:50

Masha are set la zero cu fatuka din constanta.asta.*** .:))))masha a luat o substanta interzisa dupa data de 1 ianuarie 2016 .voit sau nevoit .nu mai conteaza .suspendarea este corecta .dar mai grav este faptul ca halepoasa a recurs la o operatie de micsorare de sani cu scopul declarat de a.si produce un avantaj in tenis fata de celelalte sportive .sanii prea mari o deranjau vizibil astfel ca halep s.a operat si de atunci tot pacaleste tenisul.si.a taiat parti din corp .ar trebui exclusa pe viata din sport .***.si cu acest avantaj tot varza ramane fiind umilita si batjocorita mai mereu.daca de exemplu pliskova la cat este de inalta se opereaza la brat si.l lungeste cu 20 cm ca sa.si creeze un avantaj la serviciu :))))))) ar fi ok capalyne ? Sau ti.ar curge venin din gura cum ca ..uite pliskova daia castiga ca s.a operat ...in concluzie halep este *** .este un nimeni in drum .mi.e scarba de ea.

Pai este si cazul tau.***. Ai câstigat vre-un trofeu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează