SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN CINCINNATI

Halep continuă » Cincinnati, ultima bătălie pentru Simona înainte de US Open

Articol de , - Publicat miercuri, 19 august 2015 00:00

Miercuri, ea ar trebuie să joace în turul al doilea împotriva franțuzoaicei Kristina Mladenovic.

Simona Halep a ajuns la Cincinnati și a participat la întîlnirea cu presa, o obligație constantă pentru o jucătoare de Top 10.

Simona a fost zîmbitoare, dar a spus că nu e refăcută complet după ce a abandonat în finala turneului de la Toronto din cauza bolii de căldură, "M-am simțit rău pe teren, dar fericită că am ajuns din nou într-o finală și că am jucat-o pînă aproape de sfîrșit", a spus românca.

Ea a mărturisit că în continuare se simte foarte obosită și crampele la stomac încă nu au încetat, dar speră să se recupereze pînă la primul meci de la Cincinnati, turneu care e de aceeași categorie cu cel de la Toronto.

Ea ar trebui să o întîlnească miercuri, în turul al doilea, pe Kristina Mladenovic, cea care conduce cu 2-o în întîlnirile directe cu Halep .

În funcție de felul în care se va simți la antrenamente, ea va lua decizia de a participa sau nu. Anul trecut, la Cincinnati, ea a ajuns pînă în sferturi de finală, acolo unde a fost învinsă de Maria Șarapova.

În luptă pentru locul al doilea

Maria Șarapova și Simona Halep se duelează de la distanță pentru locul al doilea în ierarhia mondială. Ambele au liber în primul tur al turneului de la Cincinnati și urmează să evolueze direct în runda a doua.

Există două scenarii pentru ca Simona să-i ia locul Mariei: dacă rusoaica pierde de la meciul de debut, românca trebuie să ajungă în finală ca să o întreacă sau Simona să cîștige trofeul și Maria să nu ajungă în finală.

Cele două se pot întîlni însă în semifinale, dacă nu se ivește vreo surpriză. La Cincinnati, Șarapova revine după ce a avut probleme medicale la piciorul stîng.

Activă pe Twitter

Simona Halep a început să posteze și pe Twitter. Deși avea contul creat de mai multă vreme, românca a început să aibă activitate abia ieri. Ea a răspuns felicitărilor de la antrenorul său, Daren Cahill, a salutat turneul de la Cincinnati. Pe Facebook, Simona a postat o poză cu ea și cu Horia Tecău la Cincinnati.

Irina avansează

Irina Begu s-a calificat ieri în turul al doilea al turneului de la Cincinnati, după ce a trecut de Alize Cornet cu 6-4, 6-4. Mai departe, Irina o va întîlni pe învingătoarea din partida Agnieszka Radwanska-Anna Karolina Schmiedlova.

În această săptămînă, Begu se afla la cea mai bună clasare a carierei, ea ocupînd poziția a 28-a în ierarhia mondială. Românca a urcat două locuri, de pe 30 pe 28, și a bifat unul dintre obiectivele sezonului, acela de a ajunge în Top 30.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  19 August 2015, 15:05

Evident, după cum merg lucrurile, nu are, nici pe departe, șanse să câștige U.S.Open. Și nici să câștige vreodată un turneu de grand slam. Nici nu are neapărată nevoie, din punct de vedere al câștigurilor...

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  19 August 2015, 15:03

997253936960568
Cristi Alexe  •  19 August 2015, 14:30

in privinta transmisiei meciurilor ,cei de la Dolce Sport sunt jalnici de-a dreptul.Au 4 canale si de abia au transmis ieri un singur meci ,al Carlei cu Sloane in conditiile in care jucau Azarenka,Bouchard ,Radwanska si Kerber. In privinta Simonei ,sa speram ca isi va lua revansa in fata Kristinei .Dupa sezoanele de iarba si zgura se vede o imbunatatire a jocului.Ia luat setul 2 Belindei in conditiile in care de-abia se mai misca iar Belinda a servit pentru meci in setul 2

Vezi toate comentariile (4)
Comentează