SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Halep e încrezătoare înaintea duelului cu Serena Williams: "Pot controla orice tactică. Nu mi-e frică"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2016 19:13

Simona Halep va juca o partidă extrem de importantă în această noapte, în sferturile de finală de la US Open, cu Serena Williams. Meciul va fi în direct de la ora 2:00 pe Eurosport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

Jucătoarea noastră a acordat un interviu în care a declarat că e foarte încrezătoare în forțele ei și e sigură că-i poate face față Serenei, deși Simona a pierdut 7 din cele 8 întâlniri cu liderul mondial.

"Simt că jocul meu e la cel mai înalt nivel, sunt mai puternică din punct de vedere fizic. Pot controla orice tactică în timpul unui meci. Nu trebuie să îmi fie frică sau să fiu emoționată, fiindcă nu am nimic de pierdut în fața Serenei. E doar o provocare imensă pentru mine. Mă simt destul de puternică pentru a o înfrunta", a declarat Simona Halep, conform americanilor de la New York Post.

Meciul Simonei Halep poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro, de la ora 2:00.

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (20)
spotfan
spotfan  •  08 Septembrie 2016, 01:27
Postat de baruch pe 07 Septembrie 2016, 19:33

cote la pariuri?

la flashscore are cota 4.00

spotfan
spotfan  •  08 Septembrie 2016, 01:25
Postat de Mircea Serban pe 07 Septembrie 2016, 19:48

...daca dincolo de cuvinte acum, la acest meci, Simona Halep va dovedi prin jocul ei ca munca lui Darren e confirmata atunci va intra in istorie ca fiind cea care a detronat-o pe unica Serena! Daca nu, ei bine nu cred ca va mai continua colaborarea intre cei doi! Hai, Simona, hai Romania!

@mircea serban nu cred ca colaborarea Simonei cu Darren depinde de rezultatul ei in meciul cu Serena. Nu e deloc o rusine sa pierzi impotriva nr. 1 mondial. Mai toate jucatoarele au aceasta soarta.

spotfan
spotfan  •  08 Septembrie 2016, 01:18

pentru cultura ta generala Simona joaca azi in sferturile de finale a unui gs, ceea ce echivaleaza cu turul 5, ceea ce este evident mai mult decat turul 1-2 maxim 3 ceea ce ai afirmat tu. Plus ca anul acesta a castigat 3 turnee, care iarasi au avut mai mult decat 1-2 ture. Deci gandeste inainte sa scri prosti

Vezi toate comentariile (20)
Comentează