SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Halep e văzută drept principală favorită la Roland Garros de către o mare campioană: "Știu că a avut probleme"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 18:11

Simona Halep ocupă locul 5 în clasamentul WTA și nu traversează o perioadă prea bună, dar gloriile tenisului mondial au în continuare încredere în ea.

Chiar dacă nu e într-o formă excelentă, Simona e văzută drept favorită la câștigarea turneului de la Roland Garros de către fostul lider mondial Lindsay Davenport, 40 de ani.

"La băieți merg pe Rafa Nadal, în timp ce la fete este deschis. Cred că Serena Williams nici nu va juca. Cred, totuși, că Simona Halep își va reveni și pe ea o aleg. Chiar cred asta! Știu că a avut probleme în ultima perioadă, dar își revine după acea accidentare", a spus Lindsay Davenport în cadrul podcastului "Beyond the Baseline".

Câștigarea unui Grand Slam e visul Simonei, care a declarat în decembrie anul trecut: "Pentru mine, Grand Slam-ul este mult mai important decât clasamentul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
tihi
tihi  •  11 Aprilie 2017, 11:49

Ce favorita domnilor??? In acest an nu a castigat nimic,astfel a iesit si din sfera participantelor la turneul campionilor,unde a ajuns pe locul 40,cobarand inca trei locuri !!! Locul 5 WTA este una de conjunctura si de noroc....sa te mentii pe acest loc,fara sa adjudeci nici un turneu,nici grand selem nici de premiu...Vom discuta la sfarsitul anului !!!Vin tare din spate sperantele,tinerele talente.Ei vor face legea in tenis peste putin timp....Ati vazut pe Kasatkina ,Ostopenko,Siegmund...etc...Joaca un tenis frumos,tehnic si eficient !!!

10204444699616941
Ion Ionescu  •  08 Aprilie 2017, 10:14
Postat de thomassystem pe 08 Aprilie 2017, 01:14

Iar incepe Gsp-ul să promoveze nulitatea. Favorita la câștigarea Roland Garros ziceti? Parcă văd că iese *** din turul 2. Dacă ar juca cu Steffi Graf o bate nemțoaica cu 6-0 6-1 la orice oră. *** cu pronosticurile voastre.

Era vorba despre Simona, nu despre tine. Nulitate absoluta esti tu, impreuna cu cei ca tine.

thomassystem
thomassystem  •  08 Aprilie 2017, 01:14

Iar incepe Gsp-ul să promoveze nulitatea. Favorita la câștigarea Roland Garros ziceti? Parcă văd că iese *** din turul 2. Dacă ar juca cu Steffi Graf o bate nemțoaica cu 6-0 6-1 la orice oră. *** cu pronosticurile voastre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează