SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep, indecisă în privinţa viitorului antrenor: "Deocamdată nu ştiu cine va fi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 20:11

Simona Halep nu are un antrenor stabil, la ultima competiţie, Turneul Campioanelor, fiind pregătită de Darren Cahill.

A doua jucătoare a lumii încă nu ştie dacă o să continue sau nu colaborarea cu antrenorul australian.

"Deocamdată nu ştiu cine va fi noul meu antrenor sau dacă voi rămîne cu domnul Cahill. Am să anunţ asta în zilele următoare.

Vreau să mă bucur de vacanţă şi să vizitez cît mai multe locuri din România", a spus Simona Halep la revenirea în ţară.

"Radwanska a avut un început de an slab, la fel şi mijlocul sezonului, dar iată că pe final a reuşit să cîştige acest trofeu important la Turneul Campioanelor" Simona Halep

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
bogol
bogol  •  02 Noiembrie 2015, 20:55
Postat de mircea_cjn pe 01 Noiembrie 2015, 23:30

@ catalynn Cine o injura?! Cateodata se injura ea insasi prin jocul prestat. Vezi clasamente, e cea mai modesta prestatie a unei ocupante de loc 2 in clasament WTA. Nici o finala de grand slem. Din 1975 nu s-a mai intamplat asa ceva. Asta e. Nu putem baga cu totii capul in nisip si nici macar asta nu o ajuta pe Simona. Ii trebuie antrenor serios, echipa cu psiholog bun, totul trebuie luat in serios.

Cum a jiji. In primul rand, probabil ca voiai sa spui Grand Slam, nu grand slem. In al doilea rand, probabil ca nu te nascusei inca in Iunie 2014, sau nu auzisei inca de Roland Garros.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  02 Noiembrie 2015, 09:39

Simona,daca esti asa de nehotarata in alegerea antrenorului ,asa o sa faci si cu viitorul tau sot .Iati un antrenor nici prea bun dar nici prea slab ,cu rabdare reciproca si incredere multa in sfaturile lui si executiile tale . Impacate cu ideia ca loja intodeauna e mai sus decat terenul si vor veni si rezultatele asteptate de tine si de noi.

bosfor
bosfor  •  02 Noiembrie 2015, 06:12

Ai devenit o ..paria.. esti cea mai mare minciuna pe care tenisul o suporta si sufera in acelasi timp.cand vreau sa ma uit la circ caut un meci cu halep.ma amuza copios cand clakezi si dai cu racheta de pamant.rad de cad pe jos cand vad cum te lovesti cu pumnii in cap.dar cea mai tare faza este atunci cand te tragi de par.mor de ras cand vad ca te apuci de ciuful ala si te zgaltai bine.la ce.ti trebuie antrenor ?ca sa.l demiti prin sms?asculta bine sfatul celor care iubesc acest sport : .. Cere.te afara din prima suta mondiala.. Esti cea mai slabaocupanta a locului doi .de prin anii '70 nu a mai patit tenisul o asemenea rusine.cautati in analele sportului alb si va veti convinge.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează