SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

HALEP - KANEPI LA AUSTRALIAN OPEN // Unde vedem meciurile Simonei Halep la TV » Ce televiziuni transmit partidele româncelor de la Australian Open

Simona Halep // Foto: Guliver/GettyImages
Simona Halep // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 10:48

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Meciurile Simonei Halep de la Australian Open vor fi transmise în direct la TV și liveTEXT pe GSP.ro. Liderul mondial are de apărat nu mai puțin de 1.300 de puncte la turneul care se va desfășura în perioada 14-27 ianuarie.

Românii își vor putea urmări campioana la turneul australian și în acest an. Competiția va fi transmisă în direct la televiziunile Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport HD, online pe Eurosport Player și liveTEXT pe GSP.ro.

halep - kanepi la australian open, livevideo și live text

Simona Halep (27 de ani/1 WTA) va fi cap de serie numărul 1 la Australian Open, iar în primul meci are o confruntare dificilă cu Kaia Kanepi, 33 WTA. Partida va putea fi urmărită în direct la Eurosport 1 și liveTEXT pe GSP.ro. Ziua și ora meciului n-au fost stabilite.

La turneul din Melbourne vor participa și alte românce: Mihaela Buzărnescu (30 de ani/25 WTA), Irina Begu (28 de ani/76 WTA), Ana Bogdan (26 de ani/81 WTA), Sorana Cîrstea (28 de ani/84 WTA) și Monica Niculescu (31 de ani/45 WTA).

Citește și:

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Coșmar cu repetiție? Simona Halep și-a aflat traseul de la Australian Open » Darren Cahill: "Adversara poate bate pe oricine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
piet
piet  •  10 Ianuarie 2019, 16:44

*** asa ca nu ii mai sta capul la tennis. Are *** si ceva parale asa ca poate sa danseze naframa cu mar in cap. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

peluza
peluza  •  10 Ianuarie 2019, 12:34

Trageri aranjate, numai uitati-va cu cine au cazut Serena, Keys si Stephens! Kanepi era exact prima dupa terminarea capilor de serie. Kenin si Venus sunt puse sa o incurce pe Simona si SUA sa aiba clar o sfertfinalista. Uitati-va cu cine cad americancele turneu de turneu. Keys e a 17-a favorita si are un culoar facil, de parca ar fi al lui Kerber. Asta e parerea mea, Statele Unite masluieste de mult timp acest sport cum o face si in gimnastica.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  10 Ianuarie 2019, 12:15

Care meciuri? Vreti sa spune ultimele infrangeri din "cantecul de lebada" a celei care a fost, candva, nr.1 WTA!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează