SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Madrid » Stă prost în meciurile directe! Adversară dificilă și pentru Dulgheru

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2015 13:10

Simona Halep și-a aflat azi adversara din primul tur în turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac. Competiția este transmisă în România de Dolce

Numărul 2 WTA o va întîlni pe Alize Cornet. Franțuzoaica de 25 de ani ocupă în prezent locul 28 WTA.

Cele două s-au mai întîlnit de 3 ori pînă acum, iar Cornet se află în avantaj. Simona Halep s-a impus în 2013 la Sofia, 6-4, 6-4, însă le-a pierdut pe celelalte două.

La Monterrey în 2011 a cîștigat franțuzoaica, scor 7-5, 6-1, iar în 2014, la Dubai, tot Cornet s-a impus, după ce Halep a abandonat la 6-1, 1-1.

Dacă va trece de Alize Cornet, Halep va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Monica Puig și Roberta Vinci, iar în turul 3 ar putea da peste Lucie Safarova sau Camila Giorgi.

Simona Halep se află în jumătatea inferioară a tabloului și ar putea s-o întîlnească pe Șarapova în semifinale.

Ivanovici se întîlnește cu Dulgheru

 Alexandra Dulgheru (69 WTA) o va întîlni pe Ana Ivanovici, ocupanta locului 7 WTA și una dintre favoritele turneului. 

Cele două s-au mai întîlnit o singură, în 2013, la US Open. Atunci sîrboaica s-a impus clar, scor 6-2, 6-1. 

Și Irina Begu este pe tabloul principal la Madrid. Românca, locul 33 WTA o va întîlni pe Karumi Nara, locul 52 WTA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
756724007781782
Angela Roca  •  03 Mai 2015, 10:34

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. informatii trimiteti textul ,,info” la adresa: [email protected]. Oferim si solicitam seriozitate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Mai 2015, 12:00

Hai Camelia...Tu esti mandria noastra ...a romanilor...

386631594857694
Inna Xi  •  01 Mai 2015, 21:03

Salutare, pentru cei care vor sa urmareasca meciuri de tenis sau alte sporturi pot viziona online pe site-urile: stopstreamtv.com sau digihd.com in sectiunile de sport dorite (tenis, fotbal, etc). Eu cum nu locuiesc in tara de o vreme, ma ajuta mult aceste site-uri. Cat despre Simona Halep, sa fim sinceri, de cate ori ati auzit de bine despre Romania in Europa in ultima vreme? Haideti sa fim recunoscatori cu fiintele care merita asta macar atunci cat sunt pe val...sau chiar in viata. Romania are multe lipsuri pe partea de imagine in Europa. Conteaza mai putin olimpicii nostrii la matematica sau chimie din pacate. Un cetatean de rand din Europa nu stie asta neaparat, de obicei stie ce vede la TV si asta o sa ne coste inca cativa ani buni. Succes Simona Halep la Madrid! "Va doresc tot binele din lume, chiar daca mie imi ramane mai putin"

Vezi toate comentariile (15)
Comentează