SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Tecău şi Lindstedt au ratat cîştigarea titlului la Wimbledon! Transmite-le un mesaj!

Articol de - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

La 7 ani distanţă de la succesul în finala de dublu juniori la Wimbledon, alături de Florin Mergea, Horia Tecău nu a reuşit să repete episodul şi la seniori. Împreună cu suedezul Robert Lindstedt a cedat în trei seturi în faţa perechii Melzer/Petzschner 1-6 5-7 5-7.

FINALA I II III IV V
Horia Tecău
Robert Lindstedt
1 5 5 - -
Jurgen Melzer
Philipp Petzschner
6 7 7 - -


Emoţiile unei finale de Mare Şlem l-au copleşit pe Horia în debutul partidei, acesta pierzîndu-şi de două ori consecutiv serviciul. Erorile românului au continuat pe toată durata primului act, ele fiind susţinute şi de prestaţia slabă a veteranului Lindstedt. Melzer şi Petzschner au profitat din plin, cîştigînd categoric cu scorul de 6-1.

Perechea româno-suedeză a arătat însă o altă faţă în setul secund. Au ratat trei şanse de break în debut, dar au reuşit să intre în meci. Experienţa lui Lindstedt şi-a spus cuvîntul în momentele cheie, dar nu a reuşit să îşi aducă pe Horia la acelaşi nivel. Cei doi au reuşit însă să păstreze echilibrul pînă spre final, cînd Horia şi-a pierdut din nou serviciul înainte de tie-break.

Setul trei a început dezastruos pentru cei doi, perechea germano-austriacă reuşind rapid break-ul. Lindstedt şi Tecău au revenit pe tabelă, convertind pentru prima dată o minge de break, dar nu a fost suficient. Finalul actului secund s-a repetat, iar Melzer şi Petzschner şi-au adjudecat primul trofeu de Mare Şlem din carieră.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
daniel_rogoz
daniel_rogoz  •  03 Iulie 2010, 23:36

felicitari,se vede ca incepem sa mai scoatem capul si la baieti.bravo si sanatate

taekyon
taekyon  •  03 Iulie 2010, 20:19

felicitari,dar am avut asteptari mai mari de la ei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează