SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, OUT de la US Open! Au pierdut după ce au ratat o minge de set

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost eliminați de la US Open // FOTO: https://www.instagram.com/horiatecau/
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au fost eliminați de la US Open // FOTO: https://www.instagram.com/horiatecau/

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 08:25 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 08:32

Perechea formată din Horia Tecău (35 de ani, 20 ATP la dublu) și Jean-Julien Rojer (39 de ani, 21 ATP la dublu) a fost eliminată în semifinalele probei de dublu de la US Open.

Românul și olandezul a pierdut în două seturi, scor 4-6, 5-7, în fața perechii formate din Mate Pavic (Croația, 27 de ani, 17 ATP la dublu) și Bruno Soares (Brazilia, 38 de ani, 27 ATP la dublu), după un meci care a durat o oră și 26 de minute.

Pavic și Soares au preluat rapid conducerea în primul set, reușind break-ul în game-ul de deschidere. Cei doi s-au păstrat în avantaj, iar Tecău și Rojer nu au avut nicio șansă de rebreak. Setul secund a fost unul echilibrat. La 4-3, românul și olandezul au făcut break, dar la 5-3 au ratat mingea de set, iar Pavic și Soares au revenit, câștigând patru game-uri la rând și asigurându-și calificarea în finală.

Pentru accederea în semifinale, Tecău și Rojer vor primi 780 de puncte ATP și un cec de 130.000 de dolari. 

25 de victoriia adunat Horia Tecău la US Open în cele 13 participări de până acum

37 de trofeea câștigat Horia Tecău în carieră, în timp ce Juls a ajuns la borna 29

20 de trofeeau cucerit împreună Horia Tecău și Jean-Julien Rojer din 2013 încoace, cele mai multe venind chiar în primul an, opt

VIDEO Florin Mergea: „Dacă eu și Horia Tecău eram uniți, frații Bryan nu existau”

Citește mai multe știri din tenis: 

EXCLUSIV Ilie Năstase, revoltat după descalificarea lui Djokovic: „Serena Williams și-a ieșit din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. Să oprească turneul!”

Timea Babos, în lacrimi după descalificarea de la US Open 2020: „A avut 11 teste negative, cum să o excludă?! Acum stau în bucătărie și plâng”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează