SPORTURI  »  TENIS  »  RELAȚIE

I-a ascuns trecutul Andreei Bălan? Ce s-a aflat despre Victor Cornea: „Nici vorbă să-mi uit îndatoririle față de el”

Victor Cornea și Andreea Bălan / Sursă foto: Facebook +49   FOTO
Victor Cornea și Andreea Bălan / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 14:43 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 15:31

Victor Cornea (30 de ani, locul #66 ATP în proba de dublu) a vorbit pentru întâia oară public despre fiul său, Luca, în vârstă de 10 ani, după ce tabloidele au speculat că tenismenul își ține ascuns copilul rezultat dintr-o relație anterioară.

În lumina reflectoarelor în 2023, după oficializarea relației cu cântăreața Andreea Bălan, despre Victor Cornea s-a scris că ar fi ascuns dinadins partea de trecut legată de fiul său. Jucătorul de dublu, intrat în prima sută anul acesta, dezminte, însă, că și-ar ignora în vreun fel copilul pe care l-a conceput în urmă cu un deceniu. 

Victor Cornea neagă că și-a ținut ascuns copilul de 10 ani: „Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu”

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. 

Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră!

Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București. A ales să joace fotbal, nu tenis de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. 

Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a dezvăluit Victor Cornea, potrivit cancan.ro

+45 FOTO

Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r - fiica Andreei Bălan). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”.

- Andreea Bălan, despre copilul lui Victor Cornea

Divina Andreea Bălan îl bagă în formă pe Victor Cornea

Recent, tenismenul a vorbit deschis despre relația cu artista Andreea Bălan, vedeta cu nouă ani mai mare decât el:

Avem o conexiune divină, o iubesc enorm. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei”, a explicat Cornea, care în 2023 a câștigat cinci turnee Challanger la dublu. 

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Șefa sportului românesc cere ca Mouratoglou și echipa lui să fie pedepsiți: „Trebuie să plătească! Simona s-a lăsat pe mâna lor”

GALERIE FOTO Cum a apărut Emma Răducanu cu iubitul la un eveniment de marcă! Carlo, băiat de miliardar, e asemănat cu Rafael Nadal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danglumetu
danglumetu  •  15 Octombrie 2023, 13:50

sustin, andra-redactor sef!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează