SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

I-au interzis finala! Hamilton n-a fost primit de organizatori la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 13:27

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton nu a putut asista la finala turneului de la Wimbledon, dintre Novak Djokovici și Roger Federer, deoarece nu a respectat codul vestimentar impus în loja regală.

Hamilton a primit o invitație pentru a asista la finală din loja regală, însă organizatorii nu i-au permis accesul deoarece nu era îmbrăcat în cămașă, nu avea cravată și nu purta pantofi. El venise la eveniment îmbrăcat într-o cămașă cu motive florale și purta o pălărie.

"Din cauza unei neînțelegeri în privința codului vestimentar, Lewis este foarte dezamăgit că a ratat finala", a declarat purtătorul său de cuvînt.

La finala de la Wimbledon, în loja regală s-au aflat, printre alții, actorii Benedict Cumberbatch, Bradley Cooper, Hugh Grant și Kate Winslet, fostul manager al Manchester United, Sir Alex Ferguson, și fostul fotbalist francez Thierry Henry.

Novak Djokovic i a cîștigat turneul de la Wimbledon pentru a treia oară în carieră, după ce l-a învins pe Roger Federer, scor 7-6 (1), 6-7 (10), 6-4, 6-3.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
652056828258442
Serban Pirvulescu  •  13 Iulie 2015, 18:27

Poate că locul cocalarului nu este în loja regala ... dacă o fi avut și "lănțicul" la gât ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Iulie 2015, 16:06

...magarul ...asa se poarta?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează