SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

video+foto Surpriza anului în tenisul mondial: Iga Swiatek, învinsă după 37 de victorii consecutive! Halep, noua mare favorită de la Wimbledon

Surpriza anului în tenisul mondial: Iga Swiatek, învinsă după 37 de victorii consecutive! Halep, noua mare favorită de la Wimbledon +6   FOTO
Surpriza anului în tenisul mondial: Iga Swiatek, învinsă după 37 de victorii consecutive! Halep, noua mare favorită de la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 19:40 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 20:33

Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) a fost eliminată în turul III la Wimbledon 2022 de franțuzoaica Alize Cornet (32 de ani, 37 WTA), scor 4-6, 2-6. 

Seria de victorii consecutive s-a oprit la 37 în cazul liderului mondial! Iga Swiatek, marea favorită la câștigarea trofeului de la Wimbledon, a fost de nerecunoscut astăzi. 

Toată arena a început să râdă » Ce a declarat Simona Halep după calificarea în optimi
WIMBLEDON 2022
Toată arena a început să râdă » Ce a declarat Simona Halep după calificarea în optimi

Semne privind forma slabă au existat încă din turul precedent, când poloneza s-a chinuit în fața olandezei Pattinama Kerkhove (138 WTA), 6-4, 4-6, 6-3. 

Iga Swiatek, eliminată de la Wimbledon 2022

Cornet, o adversară de alt calibru și cu un arsenal extrem de variat, a dictat ritmul partidei. „Scurtele” de efect și-au făcut mereu treaba, iar erorile neforțate au curs din partea liderului mondial, nu mai puțin de 33.  

7 erori neforțatea comis Alize Cornet în meciul cu Iga Swiatek

Actul inaugural a fost echilibrat, tranșat de franțuzoaică după 52 de minute, scor 6-4. Partea secundă a fost la îndemâna lui Cornet, 6-2, care obține o nouă victorie în fața unui lider mondial pe iarba londoneză, după ce din urmă cu 8 ani, în fața Serenei Williams. 

Îmi amintesc de meciul în care am învins-o pe Serena, în urmă cu 8 ani. Sunt o mare fană a lui Swiatek, mă flatează faptul că am învins-o astăzi. Îmi plac surprizele, da!
- Alize Cornet

Se refac socotelile la Wimbledon: Halep, noua favorită 

Iga Swiatek era cotată cu prima șansă în viziunea caselor de pariuri. În acest moment, cu liderul mondial scos din competiție, Simona Halep urcă în fruntea ierarhiei. Cele două erau pe aceeași jumătate de tablou și s-ar fi putut întâlni în faza semifinalelor.

+2 FOTO

Citește și alte știri de la Wimbledon:

Guardian scrie că organizatorii de la Wimbledon 2022 dau afară angajații temporari folosind motive hilare, deoarece turneul suferă din cauză ca a angajat prea mult personal.

Moment colosal la Wimbledon: locul 103 și mamă a doi copii a învins locul 5 mondial! Premieră istorică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
freddy
freddy  •  03 Iulie 2022, 08:19
Postat de doar_dinamo_bucuresti pe 02 Iulie 2022, 20:25

Badosa o trimite acasa pe *** fecefecesebista

Uite d-aia se bucura lumea ca se alege praful de voi!

teddyw
teddyw  •  03 Iulie 2022, 07:32

mai usor cu pianul pe scari... inainte de Cornet, Simo are meci deloc usor cu Badosa....

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Iulie 2022, 06:03
Postat de inima_de_caine pe 02 Iulie 2022, 19:59

Dacă ajunge până în semifinale, Halep nu trece de Cornet.

Cornet e deja in semifinale ?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează